2a divisió FEF

Bambo ja és del Lokeren

2a divisió B. El central mataroní, que el curs passat va jugar cedit per la Sampdoria amb el Peralada, va fer oficial el seu fitxatge pel club belga un cop el Girona en va descartar la compra

El defensa Bambo Diaby jugarà les tres temporades vinents al Lokeren de la primera divisió belga. El mataroní ha escollit l’aventura de Bèlgica després que no fructifiqués l’opció de compra que el Girona tenia sobre el jugador, propietat de la Sampdoria. I és que Bambo va jugar el curs passat a les files del Peralada, el filial dels de Montilivi, en qualitat de cedit pel conjunt de Gènova i, fins i tot, va arribar a debutar amb el primer equip dirigit per Pablo Machín en la tornada dels setzens de final de copa al Ciutat de València contra el Llevant. Amb l’equip amb el qual competia, Bambo, de només 20 anys, va jugar 34 enfrontaments a segona B, va acumular 3.009 minuts i va fer quatre dianes.

El Lokeren sí que ha comprat el central, al qual ha ofert un contracte de tres temporades i l’assegurança de competir en la màxima categoria de Bèlgica, una divisió competitiva que aposta habitualment per futbolistes joves, que hi veuen un trampolí cap a clubs de més prestigi. “Estic molt content de poder fitxar pel Lokeren. És el club en què volia jugar i espero continuar creixent amb l’equip. La lliga belga és una bona competició per continuar evolucionant en la qual es donen oportunitats als joves. Tinc ganes de posar-me a les ordres de l’entrenador i demostrar la meva vàlua”, declarava el català a l’arribada al seu nou club.

Èric Montes, fins al 2020

Tot i no fer efectiva l’opció de compra per Bambo, el Girona continua perfilant i treballant per confeccionar una plantilla jove i competitiva per al Peralada el curs vinent. El club de Montilivi va anunciar ahir la renovació fins al 30 de juny del 2020 del migcampista i també central Èric Montes. El manresà, que tenia contracte fins al 2019, va arribar a l’entitat de l’Alt Empordà l’estiu passat després de desvincular-se del Barça. La temporada passada, el defensa va gaudir de la confiança primer d’Arnau Sala, que el va situar en la posició de pivot al mig del camp, i després de Chicho Pèlach. De fet, Montes va jugar 27 partits de lliga (2.033 minuts) i va fer una diana. Només dues lesions el van fer sortir de l’equip en la resta de partits.

UN FIX A PERALADA

El defensa va jugar 34 partits de lliga, va acumular 3.009 minuts i va fer 4 gols a segona B

DEBUT EN LA COPA

El català va poder participar amb el primer equip del Girona en el duel de setzens de final
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)