Girona

Futbol i diversió en el Campus Àlex Granell

El tercer dia. Després de la presentació de diumenge, els nens i nenes del campus ja viuen intensament l’experiència als terrenys de joc del Collell

La primera edició del campus Àlex Granell ja funciona a ple rendiment i els nens i nenes que hi participen ja gaudeixen de les instal·lacions del Collell. En aquests dos primers dies d’entrenaments –diumenge es va fer l’acte de benvinguda–, l’activitat s’ha centrat als terrenys de joc a on s’hi han fet els diversos entrenaments de tecnificació i també els partits per posar en pràctica el que van aprenent. Amb la pilota com a protagonista principal, la diversió i la relació amb els companys i companyes també hi és ben present. El campus s’allargarà durant tota la setmana i, de fet, en els propers dies està previst que s’incorpori a l’estada Àlex Granell, que conviurà amb els nens i nenes a les instal·lacions del Collell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)