Girona

Mojica vol emular Stuani

Mundial. El jugador colombià del Girona, que està advertit de sanció, disputa avui els vuitens de final contra Anglaterra (20 h)

Colòmbia continua més que viva en el mundial de Rússia i, després d’assolir el lideratge en el grup H, ara el combinat dirigit per Néstor Pékerman somia sortir vencedor del duel de vuitens de final –tercera vegada en la història que els cafeters accedeixen a aquesta fase– que l’enfrontarà avui a Anglaterra (20 h).

Serà una bona oportunitat per tornar a veure en acció Johan Mojica, ja propietat del Girona –el club de Montilivi va executar l’opció de compra la setmana passada–, que previsiblement tornarà a ser titular a la banda esquerra. Mojica, que de moment ha jugat els 270 minuts previs del mundial, està advertit de sanció, així que si avui veiés la segona targeta groga del campionat es perdria uns hipotètics quarts de final.

Stuani, en espera

Qui ja està classificat per als quarts de final és l’Uruguai, que jugarà contra França. En aquest sentit, el davanter del Girona Cristhian Stuani podria tenir l’oportunitat com a titular si finalment Cavani no es recupera dels problemes físics.

URUGUAI-FRANÇA

Stuani podria tenir l’oportunitat en els quarts de final si Cavani continua lesionat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)