2a divisió FEF

Les proves de pretemporada

Amistosos. L’Olot visita l’Escala en el seu segon duel de la setmana després de perdre 1-2 contra l’Espanyol, mentre que el Palamós i el Figueres juguen el ja tradicional derbi d’estiu

Menys per l’Olot, que dijous va disputar el seu primer partit amistós de la pretemporada contra l’Espanyol (1-2), per molts equips gironins avui comencen els enfrontaments preparatoris de cara al curs 2018/19. El plat fort del dia serà el derbi empordanès d’estiu entre el Palamós i la Unió, tot un clàssic, ja sigui perquè els dos clubs acorden veure’s les cares o en el marc de la copa Catalunya. El Palamós-Costa Brava serà l’escenari (a les 20.00 h) del duel entre els dos equips amb més història de l’Empordà, que enguany, després de sis temporades consecutives, no es veuran les cares en la lliga de tercera a conseqüència del descens dels palamosins a primera catalana.

Menys exigència

L’Olot abaixarà una mica el llistó de la seva estrena contra el primer equip de l’Espanyol per enfrontar-se a l’Escala (2a catalana), en un duel que s’ha convertit també en una tradició estival pels dos. Els de Raúl Garrido van mostrar una bona imatge en el partit de dijous contra els conjunt periquito i, tot i que sense forçar la màquina, buscaran mantenir les bones sensacions contra un rival sense cap rodatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)