2a divisió FEF

El Peralada ja guanya en el primer test de l’estiu

Victòria de prestigi. El filial del Girona, que va mostrar-se molt efectiu, va superar el Nàstic de segona A amb dues dianes dels joves Keita i Muritala

nàstic 0 peralada 2

NÀSTIC:Bernabé, Pol Valentín, Roger Figueras, Abraham, Salva Ferrer, Fali, Óscar Sanz, Omar Perdomo, Rodri Cuenca, Brugui i Luis Suárez. També van jugar César Arzo, Tete Morente, Manu Barreiro, Dumitru Cardoso, Tomas, Roger Escribà, David Rocha i Djetei.PERALADA:Marcel Lizak, Iago López, Diego Garzón, Estellés, Sergi Bas, Sierra, David Serrano, Jofre, Álex Pachón, Moha Keita i Muritala. També van jugar Valery, Fran López, Lluc Banús, Mejía, Boniquet i Albert Torra,GOLS:0-1 (73’) Moha Keita. 0-2 (93’) Muritala.INCIDÈNCIES:Partit disputat a les instal·lacions de Futbol Salou.

El Peralada es va imposar al Nàstic en un partit amistós que es va resoldre gràcies a la major efectivitat del filial del Girona, que va compensar la categoria de diferència entre els dos equips amb més encert de cara a porteria. Moha Keita (73’) i Muritala (93’) van fer els gols de l’equip de l’Alt Empordà en l’última fase de la segona meitat de l’enfrontament.

L’escenari del partit –els camps que el Nàstic utilitza per entrenar-se aquest estiu, a Salou, mentre es replanta la gespa del Nou Estadi–, la poca presència de públic i el ritme lent del partit van evidenciar que era un partit de pretemporada, amb els dos equips encara amb molta feina per fer. I és que, a més d’haver de lligar més fitxatges, els de Chicho Pèlach van arribar al duel amb baixes per lesió i amb fins a cinc futbolistes titulars indiscutibles convocats per fer l’estada a Manchester amb el Girona –Èric Montes, Soni, Andzouana, Marc Vito i Pedro Porro.

El Nàstic, que també va fer jugar joves futbolistes del filial, va tenir molt més domini de la pilota que el seu rival, que en la primera meitat es va defensar amb ordre i va sortir amb poc perill al contraatac. Els tarragonins van disposar de les millors ocasions per avançar-se, però van topar amb les bones aturades de Marcel Lizak, que va permetre que el seu equip arribés al descans amb el marcador igualat.

En la segona meitat el partit va continuar en la mateixa línia, fins que, en l’últim tram, el Peralada, que amb prou feines havia inquietat la porteria del seu rival, va sorprendre el Nàstic amb dos gols al contraatac, el primer obra de Moha Keita i el segon, de Muritala, just abans que l’àrbitre xiulés el final.

El Peralada disputarà dissabte al camp del Cerdanyola el matx corresponent a la primera eliminatòria de la copa Catalunya, en el seu segon matx de l’estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)