Reus

Mikel Villanueva, fitxat

Reus. El club roig-i-negre va tancar ahir la incorporació del central veneçolà de 25 anys, cedit pel Màlaga fins a final de temporada

El Reus ja té el central que necessitava. Feia dies que l’operació per a la cessió del central del Màlaga Mikel Villanueva estava avançada, però no va ser fins ahir que es va tancar. El club roig-i-negre obté els serveis d’un futbolista de 25 anys, internacional amb Veneçuela i que la temporada passada va disputar, també cedit, 16 partits amb el Cadis. El curs anterior en va jugar 17 amb el Màlaga a primera. Villanueva, que té un avi basc i passaport espanyol, també pot jugar de lateral. Després de la cessió de Pablo Íñiguez a l’Hèrcules, el Reus té tres centrals –Olmo i Catena són els altres– a més de la possibilitat de fer-hi jugar Tito Ortiz.

Avui, contra el Peralada

El Reus disputarà aquesta tarda a Riudarenes un amistós contra el Peralada i el Nàstic jugarà al camp del Mestalla (els dos partits, a les set).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)