3a divisió FEF

El Figueres rep l’Olot en un nou test de preparació

Amistós. La Unió s’estrenarà a casa després de la derrota al camp del Palamós, mentre que els garrotxins afronten el tercer amistós de l’estiu

El Figueres i l’Olot s’enfronten avui a l’estadi de Vilatenim en un nou partit amistós per als dos conjunts (a les 20.30 h). El conjunt de Joan Esteva s’estrenarà davant la seva afició després de perdre en el primer duel de preparació dissabte passat al camp del Palamós (1-0). Encara amb molta feina per fer pel que fa a conjuntar un nou bloc i a plasmar les idees d’un nou entrenador, els figuerencs intentaran plantar cara a un rival de major entitat, amb més sessions d’entrenament a les cames i amb una plantilla ja conjuntada –només han fitxat tres jugadors– que ja coneix els conceptes del seu tècnic, Raúl Garrido.

Moviments a la Unió

Paral·lelament a la preparació de l’enfrontament contra l’Olot, la Unió continua definint la que serà la plantilla de l’any del centenari. El conjunt de l’Alt Empordà va anunciar el fitxatge d’Iván Murillo, un jove extrem de 21 anys procedent del Manchego de Ciudad Real i amb experiència a segona B amb el Palència el curs 2016/17 –13 partits (532 minuts).

A l’equip figuerenc, des de la tornada als entrenaments està a prova el lateral kenyà David Owino i darrerament s’hi han afegit el migcampista figuerenc Bora Manel Barry –el curs passat al Palamós– i el central espigat Ramon Marimón, amb passat a l’Espanyol B, el Terrassa i el Manlleu i des de fa dues temporades amb experiència a l’estranger amb el Whitehawk anglès i el Mulhouse francès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)