Nàstic

Procés de creixement

Nàstic. L’equip tarragoní s’imposa al camp del València Mestalla gràcies a dos gols d’un dels fitxatges de l’estiu, Luis Suárez, en el tercer partit amistós de la pretemporada

v. mestalla 1 nàstic 2

VALÈNCIA MESTALLA:Emilio Bernard, Marc Ferris, Centelles, Carlos Badal, Javi Jiménez, Guillamón, Esquerdo, Marco Valero, Fran Navarro, Matheus Ais i Sito. També van jugar Pardo, Roman, Mayordomo, Alba i Pablo Jiménez.NÀSTIC:Bernabé (Arturo, 68’); Pol Valentín (Kakabadze, 46’), Djetei (Salva Ferrer, 46’), César Arzo (Roger Figueras, 68’), Abraham (Ivan de Nova, 62’); Omar Perdomo (Dumitru, 46’), Fali (Óscar Sanz, 62’), Javi Márquez (Rocha, 46’), Tete Morente (Brugui, 46’); Uche (Manu del Moral, 46’) (Cuenca, 60’) i Luis Suárez (Ralph, 68’).GOLS:0-1 (5’) Luis Suárez. 0-2 (31’) Luis Suárez. 1-2 (91’) Pablo Jiménez.INCIDÈNCIES:Partit amistós disputat a la ciutat esportiva del València.

Després de golejar el filial, la Pobla de Mafumet (5-1), i de perdre contra el Peralada (0-2), el Nàstic va resoldre amb victòria el tercer partit amistós de la pretemporada. L’equip de José Antonio Gordillo es va imposar al terreny de joc del València Mestalla gràcies a dos gols de Luis Suárez en la primera meitat, que van fer estèril el marcat pel filial valencianista just abans del final del partit (1-2).

El Nàstic no va trigar a fer el primer gol gràcies a una acció personal de Luis Súarez. Després d’internar-se per la banda dreta, el jove davanter uruguaià va superar Emilio Bernard amb un xut creuat (5’). Poc després de la mitja hora, amb un Nàstic dominant el joc, el mateix Suárez va marcar el segon gol aprofitant una pilota morta a la frontal de l’àrea petita (31’). Després, el partit es va igualar una mica més i Pablo Jiménez va marcar, en el minut 91, el gol dels locals.

Primers minuts per a Uche

José Antonio Gordillo va disposar d’entrada sobre el camp un 4-4-2 clar, amb Uche, que s’havia perdut els primers dies de pretemporada perquè té permís per buscar equip, a la davantera. De moment, sembla que el nigerià no es mourà de Tarragona, però l’estiu és llarg. Tete Morente, que interessa al Lugo, es va situar en una de les bandes, amb Omar a l’altra. Dimitrievski continua sense jugar en espera que es tanqui el seu traspàs al Màlaga, que s’ha complicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)