Reus

Un lateral, i optimisme amb Yoda i Cuenca

Reus. Només falta un carriler esquerrà per tancar la plantilla roig-i-negra, sobretot si el francès i el reusenc accepten completar l’atac

Falten tres setmanes encara per començar la lliga i el Reus ja té la plantilla gairebé enllestida. Només té una urgència: fitxar un lateral esquerre per competir en la posició amb Adri Guerrero, ascendit del filial i únic futbolista ara mateix per a la posició després de la no renovació d’Álex Menéndez i Migue García. Martí Vilà, del filial, ha jugat de lateral esquerre en els partits de pretemporada amb bona nota. La resta de la defensa està completa, ja que, tot i que només hi ha tres centrals –Olmo, Catena i Villanueva–, es compta amb la polivalència del mig centre Tito Ortiz, com la temporada passada.

Amb el mig del camp més que cobert, l’atac és la demarcació susceptible de ser reforçada, amb uns objectius coneguts. D’una banda, el Reus espera tornar a disposar dels serveis de Karim Yoda, que va jugar la segona part de l’última temporada cedit pel Getafe amb bones prestacions. El francès és ara un futbolista lliure –es va desvincular del club madrileny– i el Reus n’espera una resposta favorable. Si, a més, el Reus aconseguís que Isaac Cuenca, que s’entrena amb l’equip mentre clarifica el seu futur, s’hi incorporés, oli en un llum. La decisió final serà de l’exjugador del Barça, ja que el Reus estaria encantat de tramitar-li la fitxa. Yoda és un futbolista més específic de banda, mentre que Cuenca té més tendència a les diagonals i a jugar dins l’àrea, de manera que, a més d’extrem, pot servir d’alternativa a Linares i Lekic, els dos davanters de referència de la plantilla. Querol, Fran Carbia i Ricardo Vaz són els altres atacants de la plantilla reusenca.

L’EIX, COBERT

El lloc de central està tancat, amb tres efectius i la polivalència de Tito Ortiz
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)