Nàstic

Més rodatge del previst per a Bernabé Barragán

Nàstic. Gordillo no ha utilitzat Dimitrievski en cap dels tres amistosos en espera que es tanqui el traspàs del porter al Màlaga, de moment encallat

Amb Stole Dimitrievski, titular intocable la temporada passada, i amb el retorn del tarragoní Alberto Varo després de la cessió al Barça B, Bernabé Barragán es preparava per un estiu amb molta competència en la porteria del Nàstic. Però Varo va deixar fa dues setmanes el club grana pel Lugo i el Nàstic està negociant el traspàs de Dimitrievski al Màlaga, per una xifra una mica superior a un milió d’euros. És per aquesta raó que el porter macedoni, malgrat que es continua entrenant sota les ordres de José Antonio Gordillo, no ha participat en cap dels tres amistosos de pretemporada. Així, Bernabé Barragán s’ha trobat com el primer –i, de fet, únic– porter de la plantilla grana. Només Arturo, del filial, li ha donat una mica de descans en els compromisos amistosos.

Bernabé, de 25 anys, va ser fitxat l’estiu passat provinent del filial de l’Atlético de Madrid i, el curs passat, només va jugar dos partits de lliga, quan Dimitrievski estava amb la seva selecció. Ara té una bona oportunitat per convèncer Gordillo, tot i que lògicament no trigarà a tenir més competència. Quan es confirmi la marxa de Dimitrievski al Màlaga –el club andalús està fent equilibris amb el límit salarial i per això l’operació està aturada–, el Nàstic haurà d’incorporar un porter de garanties. Entre els porters que interessen al club grana hi ha Isaac Becerra, que vol ser titular i que al Valladolid, amb Jordi Masip, ho té complicat, i Raúl Lizoain, que podria deixar Las Palmas.

UNA ALTRA SORTIDA

El Nàstic va començar l’estiu amb tres porters, però Varo va marxar al Lugo

A prop dels 3.000 carnets retirats

S’apropen als 3.000 els aficionats del Nàstic que aquests últimes dies han renovat el carnet d’abonat del club grana. Ja s’han superat àmpliament els 2.700, una mica menys del deu per cent dels quals corresponen a nous socis. El club tarragoní recorda aquests dies que només els seguidors que disposin del nou carnet podran accedir al Nou Estadi en el partit del 9 d’agost contra l’Espanyol, mentre que en el duel de demà contra el Saragossa, corresponent al torneig Ciutat de Tarragona, encara seran vàlids els carnets de la temporada passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)