Reus

Karim Yoda, renovat

Reus. L’equip roig-i-negre continuarà disposant de l’extrem dret francès, un dels objectius de l’estiu. Va mostrar un bon nivell cedit pel Getafe i ara és propietat del club reusenc fins al 2020

Era un dels objectius principals de l’estiu i una petició expressa del tècnic, Xavi Bartolo. Karim Yoda, l’extrem dret que va oferir bones actuacions amb la samarreta roig-i-negra en la segona meitat de la temporada passada cedit pel Getafe, continuarà al Reus. El club va fer oficial ahir l’acord amb el jugador francès, de 29 anys, que havia quedat sense equip després d’acabar el contracte amb el Getafe i que ara és propietat del Reus fins al juny del 2020.

Fitxat el novembre passat per suplir la baixa de llarga durada del lesionat Ricardo Vaz, Karim Yoda va trigar una mica a entrar a l’equip, ja que notava la inactivitat després d’una lesió al genoll. A partir de la segona volta, però, es va convertir en una peça imprescindible per a Aritz López Garai i, de fet, gairebé no es va perdre ni un minut des del febrer. L’extrem, nascut a la localitat francesa d’Annemasse i d’origen ivorià, destaca per la velocitat i una bona mescla entre tècnica i potencia física, que li permet desbordar els rivals. Això sí, necessita millorar en l’última acció, en la decisió final, i definir més bé. El curs passat va jugar 22 partits, amb algunes assistències però cap gol. Yoda va jugar en el Servette i el Sion suïssos i l’Astra Giurgiu romanès abans de fitxar pel Getafe el juliol del 2014. Va jugar 36 partits a primera en dos anys amb l’equip madrileny, que, a part del Reus, també el va cedir a l’Almeria.

La renovació de Karim Yoda serveix al Reus per tancar gairebé l’atac. Gairebé, perquè falta saber si Isaac Cuenca, que fa la pretemporada sota les ordres de Xavi Bartolo mentre clarifica el seu futur, acaba formant part de la plantilla roig-i-negre, una opció que el Reus veuria de molt bon ull i que el mateix jugador no descarta, ni de bon tros. El club, de fet, és optimista. Només si Isaac Cuenca fitxés per un altre equip el Reus es plantejaria la possibilitat de fer un altre reforç en un atac que ara integren David Querol, Ricardo Vaz, Fran Carbia i Karim Yoda per als extrems i Dejan Lekic i Miguel Linares per a la punta. Més enllà d’això, al Reus només li faltarà una peça per completar la plantilla: un lateral esquerre, ja que ara mateix Bartolo només disposa d’Adri Guerrero.

LA DAVANTERA

Si Isaac Cuenca decideix fitxar pel Reus, l’atac roig-i-negre quedarà complet

L’ÚLTIMA PEÇA

Per tancar la plantilla, només faltarà reforçar la defensa amb un lateral esquerre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)