Reus

La plantilla, enllestida

Reus. L’equip roig-i-negre anuncia la renovació del contracte de l’extrem dret Karim Yoda, que ara tindrà en propietat, i el fitxatge del lateral esquerre Borja Herrera, provinent de Las Palmas

El Reus ja té la plantilla gairebé tancada després dels dos moviments que va anunciar ahir. Per una banda, va confirmar la renovació del contracte de l’extrem dret Karim Yoda, i, per altra, la incorporació del lateral esquerre Borja Herrera, provinent de Las Palmas.

Karim Yoda va oferir bones actuacions amb la samarreta roig-i-negra en la segona meitat de la temporada passada cedit pel Getafe i era un dels objectius per a la nova temporada. El club va fer oficial ahir l’acord amb el jugador francès, de 29 anys, que s’havia quedat sense equip després d’acabar el contracte amb el Getafe i que ara és propietat del Reus fins al juny del 2020. Fitxat al novembre passat per suplir la baixa de llarga durada del lesionat Ricardo Vaz, va trigar una mica a entrar a l’equip, ja que notava la inactivitat després d’una lesió al genoll. A partir de la segona volta, però, es va convertir en una peça imprescindible per a Aritz López Garai i, de fet, gairebé no es va perdre ni un minut des del febrer. L’extrem, nascut a la localitat francesa d’Annemasse i d’origen ivorià, destaca per la velocitat i una bona mescla entre tècnic i potencia física, que li permet desbordar els marcadors. Això sí, necessita millorar en l’última acció, en la decisió final. El curs passat va jugar 22 partits, amb algunes assistències però cap gol. Yoda va fitxar pel Getafe el juliol del 2014, amb el qual va jugar 36 partits a primera en dos anys amb l’equip madrileny, que, a part del Reus, també el va cedir a l’Almeria.

La renovació de Karim Yoda serveix al Reus per tancar gairebé l’atac. Gairebé, perquè falta saber si Isaac Cuenca, que fa la pretemporada sota les ordres de Xavi Bartolo mentre clarifica el seu futur, acaba formant part de la plantilla roig-i-negra, una opció que el Reus veuria de molt bon ulls i que el mateix jugador no descarta, ni molt menys. El club, de fet, és optimista. Només si Isaac Cuenca fitxés per un altre equip el Reus es plantejaria la possibilitat de fer un altre reforç en un atac que ara integren David Querol, Ricardo Vaz, Fran Carbia i Karim Yoda per als extrems i Dejan Lekic i Miguel Linares per a la punta.

Amb el mig del camp complet, només faltava enllestir la defensa amb un lateral esquerre. L’escollit és Borja Herrera, de 25 anys i que prové de Las Palmas, amb el qual va debutar la temporada passada a primera divisió. En la segona volta va ser cedit al Valladolid, on no va tenir gaire continuïtat. Borja Herrera arriba al Reus amb la carta de llibertat i ha signat fins al juny del 2021. Haurà de competir per la titularitat en el lateral esquerre amb el jove Adri Guerrero.

Borja Herrera
Las Palmas, 8-1-1993 Posició: lateral esquerre Formació: Huracán
13/14
Tudelano (2a B) 13 partits
14-17
Las Palmas B (2a B i 3a)
17/18
Las Palmas (1a) 3 partits
17/18
Valladolid (2a A) 5 partits

LA DAVANTERA

El Reus només es planteja un últim moviment: fitxar Isaac Cuenca per apuntalar l’atac
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)