Territorial

El Sant Andreu, amb molta intriga

Torneig d’Històrics. Els quadribarrats passen a la semifinal per un gol en l’últim minut de l’últim partit

VILAFRANCA 0 MANLLEU 1

VILAFRANCA:Miguel Ramos, Sergi, Boira, Joan, Martí (Oribe, 27’), Escamilla (Riki, 27’) (Pol, 43’), Max, Eric Via, Braima, Pelegrín i Arjona.MANLLEU:Ivan, Joel, Raúl, Criado, Balagué (Adam, 35’), Fredy, Martí Soler, Isaac, Eloi (Àlex, 40’), Payán i Kako.GOLS:0-1 (18’) Pelegrín, en pròpia porteria.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:Oribe (Vilafranca) i Criado (Manlleu).

Manlleu 0 sant andreu 2

MANLLEU:Cristian, Fran, Aitor, Raúl, Fredy (Adam, 23’) (Criado, 28’), Martí, Alex, Isaac, Payán, Adriel i Kako (Justin, 33’).SANT ANDREU:Segovia, Villar, Noguera, Alonso, López, Juanan, Ton, Elhadji, Carlos, Josu i Omar.GOLS:0-1 (37’) David López. 0-2 (47’) Villar.ÀRBITRE:Muñoz Baquero.T.G.:Aitor (Manlleu).

SANT ANDREU 1 VILAFRANCA 2

SANT ANDREU:Fuentes, Llamas, Juanma, Guillem, Franco, Juanan, Kuku, Ferran, Carroza, Josu i Wander.VILAFRANCA:León, Sierra, Pelegrín (Max, 43’), Vadillo, Guti, Boira, Ignacio, Oribe, Braima (Pol, 33’), Aday i Luca.GOLS:1-0 (3’) Ferran. 1-1 (27’) Oribe. 1-2 (29’) Aday.ÀRBITRE:Mas López.T.G.:Boira (Vilafranca).

Un gol de Villar en l’últim instant va classificar el Sant Andreu per a les semifinals en un triangular molt igualat i que es va decidir per la diferència de gols en la victòria de l’últim partit. La balança la va decantar el conjunt de Mikel Azparren, però va costar, perquè els primers minuts del xoc els barcelonins van portar el pes del partit i de les ocasions però no van encertar amb la porteria. Fins i tot Kuku va marcar un gol que l’àrbitre va anul·lar per fora de joc. David López va donar emoció al triangular amb un golàs que treia la classificació al Manlleu i la donava al Vilafranca. Però en el darrer moment, Jaume Villar va rematar de córner a l’àrea petita i va classificar els quadribarrats.

En el primer partit va ser un gol en pròpia porteria de Pelegrín de cap en un córner (18’) el que va resoldre el primer matx a favor del Manlleu. Els osonencs ja havien avisat poc abans del gol amb un xut alt de Balagué. Després, l’entrada al terreny de joc de Riki va reactivar el Vilafranca, ja que seves van ser les dues millors ocasions de gol dels penedesencs, amb dos xuts ajustats.

El Vilafranca va protagonitzar una remuntada ràpida per derrotar en el segon partit el Sant Andreu, que es va avançar en el tercer minut de joc gràcies a un gol de Ferran Jutglà després d’un control i un xut encreuat. Oribe, amb un xut que va impactar en un defensa, i Aday, amb un gran xut, van capgirar el resultat en només dos minuts, poc abans de la mitja hora de joc. En la part final del duel, el Sant Andreu va pressionar buscant l’empat, però, per exemple, va topar amb el porter León en un bon cop de cap de Kuku.

Avui, l’últim grup

L’últim dels quatre semifinalistes sortirà del triangular d’avui, a partir de les 6, entre el Martinenc, la Muntanyesa i l’Hospitalet. De moment estan classificats el Sants, el Badalona i el Sant Andreu, que avui coneixerà el seu rival.