2a divisió FEF

Amb tots els condicionants

2a divisió B. El Peralada viu una pretemporada tan o més boja que la del curs passat entre les lesions i els que estan amb el Girona. Només quatre jugadors de l’equip han jugat els tres partits

Que la temporada de 2a divisió B comenci una setmana més tard del previst, el 26 d’agost, és una bona notícia per a tots els clubs, però qui segurament se n’alegra més és el Peralada, i és que la pretemporada dels xampanyers està, un curs més, molt condicionada. De fet, els contratemps superen gairebé els de l’any passat, perquè, a banda del retard en els fitxatges i dels jugadors que estan de moment amb el primer equip del Girona, Chicho s’ha trobat amb una plaga de lesions que ho estan complicant tot encara més. Tot i que els resultats de moment no són del tot dolents –victòria contra el Nàstic (0-2), derrota contra el Reus (0-4) i empat contra el Cerdanyola (1-1)–, aquests condicionants estan dificultant la cohesió del grup i segur que faran que Chicho necessiti unes quantes jornades de lliga per trobar la tecla adequada que permeti desenvolupar el potencial de la plantilla, i és que de moment només hi ha quatre jugadors de l’equip que hagin pogut jugar els tres partits.

Dels tres porters de l’equip, Chicho només disposa de Marcel, ja que Suárez encara s’està recuperant de la lesió a l’espatlla i Vito està amb el Girona com a tercer porter. En defensa, on l’equip encara s’ha de reforçar, encara no han pogut jugar cap partit Álamo i Teo per culpa d’una lesió que els tindrà fora uns deu dies i dos mesos, respectivament. Iago, Barroilhet i Kilian sí que han pogut jugar amb regularitat, tot i que els dos últims van arribar després del partit contra el Nàstic. Del mig del camp en endavant és on més problemes hi ha. Dels 4 pivots, Giorgi tot just s’acaba de recuperar –ahir va jugar amb el Girona– i Paik està lesionats –el coreà arribarà just a l’inici de lliga– i Montes està amb el primer equip. L’únic disponible és Rober Sierra, que ha participat en els tres partits tot i haver de ser substituït en l’últim per un trau. Dels extrems l’únic que ho ha jugat tot és Serrano, que és qui menys garantida té la seva continuïtat perquè no és sub-23. Andzouana i Pedro Porro estan a les ordres d’Eusebio, mentre que Mario, Pau Miguélez i Valery s’han fet lesions de diversa consideració –els dos últims segurament podran jugar diumenge amb el Palamós. Per últim, a la punta d’atac, Chicho no pot disposar de Soni, que està amb el Girona, i tot just va poder fer debutar Joel diumenge després d’una lesió.

Totes aquestes baixes han provocat que de moment hagin participat com a mínim en algun partit dos jugadors que ja no formen part de la plantilla –Estellés i Boniquet–, cinc del Girona C i 12 del juvenil. La nota positiva és que això li permet a Chicho veure si algun futbolista com Muritala o Moha podria guanyar-se un lloc i quins són els juvenils a qui es farà la fitxa federativa perquè puguin jugar amb els xampanyers algun partit si és necessari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)