Girona

Alcaraz, amb un peu i mig fora

Porta de sortida. El migcampista, amb contracte a Montilivi fins al 2020, negocia la incorporació al Valladolid, que ha fet una aposta forta pel barceloní i haurà de pagar traspàs

El Valladolid feia setmanes que insistia en la incorporació de Rubén Alcaraz, i tot fa pensar que se n’acabarà sortint. El migcampista barceloní, que aquest estiu tornava a Montilivi després d’una cessió molt productiva a l’Almeria, va començar treballant amb normalitat amb l’equip d’Eusebio, tant en la gira de Manchester com en la de l’Índia, però tenia al cap la proposta atractiva del Valladolid. Un cop a Girona, el club castellà va accentuar el seu interès, fins al punt que Alcaraz era ahir ja a la ciutat castellana per acabar d’enllestir l’operació. Amb contracte a Montilivi fins al 2020, el Valladolid haurà de pagar un traspàs al Girona per endur-se el jugador, que no haurà vestit la samarreta blanc-i-vermella a primera divisió, categoria en què debutarà amb els castellans. Amb l’al·licient afegit que el primer partit de lliga és un Girona-Valladolid.

Si res no es trenca, Rubén Alcaraz tancarà una etapa de tres temporades al Girona, tot i que només en dues ha jugat amb l’equip blanc-i-vermell. El seu gran avalador, Quique Cárcel, se’l va endur de l’Hospitalet. I després de dues temporades aportant de manera intermitent –sense un lloc fix, amb homes com Pere Pons i Àlex Granell molt consolidats– les seves característiques al mig del camp, arran de l’ascens el Girona va decidir cedir-lo. Abans, però, li va prorrogar el contracte fins al 2020, senyal de la confiança del director esportiu. En el seu tercer curs seguit a segona A, a l’Almeria, va tenir un paper destacadíssim, amb 41 partits i nou gols. I el Valladolid, que s’hi va enfrontar a plata, li ha anat molt al darrere, fins al punt de millorar-li les condicions del contracte que tenia a Montilivi.

Tot i que havia tingut força participació durant els primers partits de pretemporada, Rubén Alcaraz tenia competència al mig del camp del Girona. Una de les més directes era la de David Timor, precisament un altre futbolista temptat per altres equips, principalment per Las Palmas i també pel Màlaga, dos dels clubs que han baixat a segona A. La marxa d’Alcaraz, però, reforça la condició de David Timor de jugador amb possibilitats de tenir protagonisme amb Eusebio Sacristán, satisfet pel rendiment del de Carcaixent al davant de la defensa.

LA RECTA FINAL

El jugador va arribar ahir a Valladolid per enllestir l’operació

PER DAVANT

Timor, també amb ofertes, té molts números de ser una peça molt útil per a Eusebio

LA XIFRA

49
partits
(25+24) ha jugat en dos cursos amb el Girona a 2a A Alcaraz, que no ha arribat a debutar a 1a

LA BALANÇA

Tot i la confiança de Cárcel i el bon paper a segona A, l’ha seduït l’oferta dels castellans
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)