Reus

Els nous brillen en el triangular de Cambrils

Reus. Dos dels fitxatges, Shaq Moore i Linares, marquen en els amistosos de 45 minuts que ahir va disputar el conjunt roig-i-negre contra el seu filial i contra el Cambrils Unió

REUS 2 cAMBRILS U. 0

REUS:Pol Freixanet, Borja, Mikel, Tito, Shaq Moore, Àlex Carbonell, Laporta, Mario Ortiz, Alfred, Ernest Forgas i Dejan Lekic.CAMBRILS UNIÓ:Sergi Fuertes, Torre, Joel, Nico, Marc, Ivan, Matthew, Jorge, Oriol, Erik i Jose Rigal.GOLS:1-0 (27’) Forgas. 2-0 (29’) Shaq Moore.ÀRBITRE:Mensa Morant.

REUS 2 rEUS B 0

REUS:Pol Freixanet, Borja, Mikel, Tito, Shaq, Carbonell, Laporta, Mario Ortiz, Lekic, Alfred i Ernest.També van jugar:Bastos, Olmo, Catena, Guerrero, Gus Ledes, Víctor, Juan Domínguez, Fran Carbia i Linares.REUS B:Chechu, Lucas, Gonzalo, Gaixas, Martí, Miravent, Modest, Arjona, Oribe, Imad i Rafa.GOLS:0-1 (20’) Carbia. 0-2 (41’) Linares.ÀRBITRE:Crespo Díaz.

El Reus encara no coneix la derrota en la pretemporada i ahir va completar el tràmit contra dos rivals d’inferior categoria per endur-se el triangular solidari de futbol disputat ahir a Cambrils. Els roig-i-negres van veure, a més, com dos dels seus fitxatges continuaven reivindicant-se: Linares i Shaq van tornar a marcar i ja porten dues dianes en aquesta preparació, igual que el davanter del filial Ernest Forgas que, en plena maduresa, comença a demanar a crits una oportunitat amb els grans.

Forgas, amb el cap, i Shaq Moore, completant una paret amb Alfred Planas, van marcar els gols de la victòria de l’equip de Xavi Bartolo en el primer compromís. En el segon, tot i la resistència inicial oposada pel filial, el primer equip es va acabar imposant amb un xut de Carbia que no va atrapar Chechu i amb una pilota morta dins de l’àrea caçada per Linares.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)