2a divisió FEF

El campió cau a Terrassa i el Lleida se salva a Ascó

Copa Catalunya. El Cornellà perd a l’Olímpic i diu adeu a la competició, en què continuaran els blaus i l’Horta, que va vèncer la Grama

Fa dos mesos que el Cornellà es va proclamar campió de la copa Catalunya 2018 i ahir va dir adeu en la segona eliminatòria de l’edició 2019. Així és la competició del KO al nostre país, plena d’incerteses i sorpreses, sobretot per l’època en què arriben les tres primeres eliminatòries, quan tot just els equips comencen a rodar. Només així s’entén que ara mateix siguin tres els equips de segona B vius en la competició malgrat que encara en queden dos que han de disputar la segona fase. Ahir el Lleida gairebé no ho explica perquè li va costar derrotar l’Ascó. En canvi, l’Horta, que sembla tenir agafades les mides a la competició –la temporada passada va acabar com a finalista i plantant cara al Cornellà a la Bòbila– es va desfer de la Grama a domicili, va mostrar una molt bona cara, i espera rival entre el Sant Andreu i el Cerdanyola.

Només es pot dir que el Terrassa és un rival menor tenint en compte la lliga que jugaran un i altre equip perquè mirant el full d’alineacions, els vallesans imposen respecte. Un dels grans favorits a endur-se el títol de la tercera divisió va sotmetre el Cornellà, que va disputar la promoció d’ascens a segona el curs passat, amb dos gols en el primer temps. Goldar es va introduir la pilota en la pròpia porteria i va inaugurar el marcador per al Terrassa, que va agafar embranzida i va anotar el segon per mitjà de Carreón, que va convertir una gran jugada individual. Tot en el primer temps.

El Lleida, endavant

El Cornellà no s’acabava de trobar còmode i li costava fer mal a Ortega malgrat que ho va intentar amb un servei de falta de Jaume. Contra els verds, però, mai no es pot dir que el blat és al sac i ben lligat fins que l’àrbitre no assenyala el final. Perquè l’equip va revifar a partir d’un penal convertit per Pere. Al final, la resistència vallesana es va imposar.

Juanto, per mitjà d’un lliure directe, va avançar el Lleida a l’annex del Municipal d’Ascó –el camp principal està en obres per la instal·lació d’una gespa híbrida–. I els blaus van respirar amb aquest gol perquè el partit no va ser gens fàcil. Especialment després de la diana de l’empat de Peke, des dels onze metres poc després del descans. Finalment, Almagro, a dotze minuts del final, va donar la classificació als blaus.

La Grama, amb baixes de consideració, va perdre contra l’Horta, que durant tot el partit va disposar de millors ocasions i va ser més protagonista amb la pilota. Finalment va ser Nolla, amb un bonic gol mitja hora abans d’acabar, qui va donar la classificació als barcelonins.

FINS AL FINAL

Ahir
Ascó-Lleida
(8) 1-2 Peke (penal) / Juanto i Almagro
FE Grama-Horta
(3) 0-1 Nolla
Terrassa-Cornellà
(6) 20 h Goldar (pròpia porta), Carreón / Pere, de penal
Avui
Vilafranca-l’Hospi
(7) 19.30 h Municipal de Vilafranca
Dimecres
St. Andreu-Cerdanyola
(4) 20 h Narcís Sala
Sants-Espanyol B
(5) 20 h L’Energia
Granollers-Badalona
(1) 19.30 h Municipal del carrer Girona
3a eliminatòria (11 i 12 d’agost)
El guanyador 1 queda exempt
Horta - Guanyador 4
Guanyador 5 - Terrassa
Guanyador 7 - Lleida

SUPERIOR

L’empat de Peke (50’) va fer patir el Lleida, que passa per un gol d’Almagro (78’)
L’Horta va ser millor, més ofensiu i va disposar de més ocasions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)