2a divisió FEF

Festival golejador a Santa Coloma

Torneig de la Selva. El Peralada, per la diferència de gols marcats, s’imposa al Farners i el Granollers

El Peralada segueix afinant-se de cara a la temporada que començarà d’aquí tot just tres setmanes i ahir es va proclamar campió del XXIX Torneig de la Selva. Els xampanyers no van poder superar el Granollers, de tercera (1-1), però es van acabar imposant per diferència de gols gràcies a la golejada contra el Farners.

El duel entre els dos grans favorits a endur-se el torneig va acabar en taules, en un partit força igualat. Valery, de penal, va avançar el filial del Girona abans del quart d’hora, però els vallesans van aconseguir empatar en el 22’ per mitjà d’Oriol Molins, que va culminar una gran jugada personal. Amb l’empat, i com que en els penals per resoldre un possible desempat es va imposar el Granollers, el Peralada va repetir, en aquesta ocasió contra l’amfitrió. I el partit, lluny del típic duel descafeïnat d’aquestes alçades del curs, va ser un autèntic festival de gols. El Farners es va avançar en el resultat en dues ocasions, però els de Chicho Pèlach no li van perdre la cara al partit i, a partir de la mitja hora de joc, amb 2-2, van sentenciar el duel amb quatre dianes en nou minuts. A les acaballes, Guillem Cornellà va tancar el marcador amb un golàs marca de la casa (3-6).

En el darrer partit, els de la Selva, que tot just s’entrenen des de dilluns, tampoc van poder guanyar el Granollers. El 0-2 final, però, tampoc va servir als vallesans.

Això no para

El Peralada continuarà la seva preparació, aquest vespre, amb un nou amistós. Els de Chicho, amb el dubte de veure si disposarà d’algun dels jugadors de la plantilla que ahir van jugar amb el Girona contra el Tottenham i que encara no han estat ni un sol dia amb l’equip, visitaran el camp del Palamós (20 h), un dels equips més rodats després d’una pretemporada força intensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)