2a divisió FEF

El Peralada es destapa amb un gran partit a Palamós

Gran partit. Els de Chicho, per fi amb onze jugadors de la plantilla disponibles, deixa molt bones sensacions amb la victòria contra el degà

Palamós 0 peralada 3

PALAMÓS:Marco, Sergio García, Cano, Nil Pàmies, Toni Gamell, Puignau, Esteban, Xavi Germán, Pep Roca, Dani Gómez i Joel. També van jugar: Quinti, Uri Vila, Fajardo, Alexis, Òscar, Pepu, Adri, Enric i Zema.PERALADA:Marcel, Iago, Barroilhet, Lluc Banús, Kilian, Rober Sierra, Giorgi, Muritala, Pau Miguélez, Moha i Joel Arimany. També van jugar: Jofre, Ylias, Álamo, Pachón i Rubén.GOLS:0-1 (23’) Pau Miguélez. 0-2 (57’) Muritala. 0-3 (70’) Joel Arimany.ÀRBITRE:Cobos Pujol.T.G.:Al local Alexis.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

Tot i que no els va posar a tots d’entrada, Chicho va poder convocar ahir en el partit contra el Palamós onze jugadors de la plantilla per primera vegada. L’equip ho va notar, i de quina manera, ja que els xampanyers van fer el seu millor partit de la pretemporada per superar amb molta claredat (0-3) un Palamós que de moment havia plantat molta cara als altres equips de 2a B que han passat pel municipal, com ara el Sabadell (0-1) i el Badalona (0-1) –l’Olot serà el següent, dissabte que ve, dia que s’aprofitarà per fer la presentació de la plantilla.

Giorgi, que després de jugar els últims dos partits amb el Girona ahir va debutar amb el Peralada, va ser l’encarregat de portar el timó de l’equip, que va tenir en Pau Miguélez, Moha i Muritala els homes més destacats en atac. El domini dels xampanyers va ser total en la primera part i, després de dues accions de Moha i Rober, Miguélez va fer el 0-1 escapant-se per velocitat de Nil Pàmies. Joel Salas, en una jugada d’estratègia, va ser l’únic que va estar a punt de trencar el monòleg local abans del descans.

En la represa el partit va baixar de revolucions amb els canvis, però el Peralada ho va aprofitar per tirar de qualitat i ampliar l’avantatge. Primer Muritala va fer el 0-2 amb un xut ajustat al pal (57’) i poc després Joel Arimany va tancar el marcador culminant amb una rematada a l’interior de l’àrea una gran jugada col·lectiva del conjunt xampanyer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)