Nàstic

Una victòria solvent per tancar la pretemporada

Nàstic. El conjunt grana imposa galons i guanya l’Ascó en el darrer partit de preparació gràcies a l’encert d’Omar Perdomo, Luis Suárez i Barreiro

nàstic 3 ascó 0

NÀSTIC:Becerra (Bernabé, 62’), Pol Valentín (Roger Figueras, 69’), Djetei (Mejías, 46’), César Arzo (Fali, 46’), Óscar Sanz (Javi Márquez, 46’), Rocha (Salva Ferrer, 81’), Omar (Dimitru Cardoso, 46’), Brugué (De Nova, 69’), Luis Suárez (Uche, 62’), Abeledo (Tete Morente, 62’) i Manu del Moral (Manu Barrerio, 62’).ASCÓ:Sergio López (Brull, 46’), Pato (Riki, 46’), Argilaga (Èric, 80’), Artur Godia, José Ramón (Iñaki, 62’), Peke, Sardà (Jani, 66’), Miranda (Albert Roca, 80’), Xavi Jaime (Bertomeu, 80’), Enric Bernat (Masqué, 46’) i Héctor García (Todrà, 46’).GOLS:1-0 (22’) Omar Perdomo. 2-0 (38’) Luis Suárez. 3-0 (79’) Manu Barreiro.ÀRBITRE:Romero Freixas.PÚBLIC:Uns 800 espectadors.

No hi va haver cap sorpresa. El Nàstic tenia, ahir, la darrera cita de la pretemporada contra un equip de tercera divisió i va fer bons els pronòstics, ja que va imposar-se de forma clara a l’Ascó en un matx en què a l’equip no li va fer falta exhibir tot el seu potencial per vèncer. El conjunt que entrena José Antonio Gordillo, que va aprofitar la cita per donar minuts a tothom –la darrera incorporació, Sebas Coris, encara no va jugar–, va trigar ben poc a obrir la llauna. Ho va fer en el minut 22 amb un molt bon xut des de la frontal d’Omar Perdomo, que va sorprendre Sergio López. Després d’avançar-se, l’equip grana va continuar dominant contra un Ascó voluntariós però que, amb prou feines, generava perill. En aquest context, els locals van ampliar la diferència set minuts abans del descans. Luis Suárez va aprofitar una bona assistència de Rocha per plantar-se sol davant el porter visitant i superar-lo en l’un contra un.

El segon temps va estar marcat pels canvis que hi va haver en els dos equips. La tònica de domini del Nàstic, en tot cas, va continuar i l’equip de casa va arrodonir la victòria en el tram final amb el tercer gol. L’encarregat de marcar-lo va ser Manu Barreiro, que va connectar amb el cap una centrada de Roger Figueras (79’).

Una pretemporada amb sis victòries i dues derrotes

El Nàstic afrontarà l’inici de lliga, el pròxim dilluns contra el Tenerife (20 h), amb un bagatge de resultats en la pretemporada clarament positiu. I és que, amb el triomf d’ahir al Nou Estadi, els de José Antonio Gordillo han aconseguit sis victòries i només han perdut dos partits. En l’arrencada de la pretemporada, els grana van guanyar el seu filial de forma contundent (5-1) i, tot i que, en el següent partit contra el Peralada, l’equip tarragoní va perdre (0-2), els de Gordillo van encadenar llavors quatre victòries. Van ser contra el València Mestalla (1-2), contra el Saragossa (1-0), contra l’Olot (0-1) i contra l’Espanyol B (3-0). En la penúltima cita, la presentació contra el primer equip blanc-i-blau, els grana van perdre 0-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)