Girona

Alarma Bounou

Incertesa. El porter fa dos dies que no s’entrena per problemes musculars i és dubte, mentre que tampoc es van exercitar Ramalho, Mojica i Planas i Timor només va fer una part de la sessió

El Girona va fer ahir un altre entrenament a les instal·lacions de La Vinya del PGA en el qual la principal novetat va ser l’absència de Yassine Bounou, que no es va entrenar per segon dia consecutiu per culpa d’unes molèsties musculars. Ara caldrà veure com evoluciona el porter marroquí en els pròxims dies per determinar si pot afrontar el debut en la lliga de divendres contra el Valladolid (a les 20.15 h a Montilivi). En cas que Bounou no es recuperés a temps, Gorka Iraizoz tindria via lliure per tornar a la titularitat a la porteria del Girona, un situació que no es produeix des de meitat de l’octubre passat, quan el veterà porter va perdre el lloc en l’onze després de la vuitena jornada de lliga.

Ahir tampoc es van entrenar amb l’equip d’Eusebio Sacristán Jonas Ramalho –el futbolista arrossega un cop important el turmell–, Carles Planas i Johan Mojica, i David Timor, que ja no va prendre part en l’últim amistós contra el Getafe per molèsties, va fer només una part de l’entrenament.

D’altra banda, van continuar en dinàmica del primer equip els joves del Peralada Pedro Porro, Paik, Soni, Giorgi, Montes, el porter Vito i Pau Miguélez.

El Girona s’entrenarà avui i demà també a La Vinya abans del partit de divendres a Montilivi.

L’ALTERNATIVA

Si el marroquí no es recupera, Gorka Iraizoz tindrà via lliure per tornar a la titularitat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)