2a divisió FEF

L’Olot goleja el seu filial i es manté en línia ascendent

Amistós. Els olotins van superar el Sant Jaume de Llierca gràcies als gols d’Hèctor, Marc Mas, Jordi Masó i un doblet de Nierga i Barnils, i continua amb la posada a punt de cara a l’inici de lliga

sant jaume 1 olot 7

SANT JAUME LLIERCA:Carles Garcia, Ibra, David Cruz, Moha, Marc Pagès, Surra, Roger, Sergi Quer, Obrador, Lluc Mora i Èric Latorre. També van jugar: Hassan, Cabarrocas, Musa, Husane, Arnau, Pol Reixach i Aisa..OLOT:Sacrest, Alan (Barnils, 63’), Jose, Carles Mas, Blázquez (Alfredo, 61’), Masó, Pujadas, Alfredo (Pep Chavarría, 30’), Héctor, Marc Mas (Xumetra, 50’) i Marc Nierga (Marc Mas, 76’).GOLS:0-1 (8’) Hèctor Simón de penal. 0-2 (40’) Marc Mas. 0-3 (44’) Jordi Masó. 0-4 (49’) Marc Nierga. 1-4 (59’) Èric Latorre. 1-5 (68’) Marc Nierga. 1-6 (74’) Barnils. 1-7 (88’) Barnils.ÀRBITRE:Reixach Horno.T.G.:al local Surra.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 200 espectadors al municipal de Sant Jaume de Llierca.

L’Olot continua greixant la màquina de cara a l’inici del campionat de lliga, el 26 d’agost al municipal contra el Cornellà (a les 18 h). El conjunt dirigit per Raúl Garrido va superar 1-7 el Sant Jaume de Llierca, el filial de l’entitat que competirà la propera temporada per segon curs consecutiu a la segona catalana. Els olotins van demostrar la superioritat de categoria i ja en la primera meitat van obtenir un avantatge de tres gols, que van consolidar en la represa amb quatre dianes més.

Novament amb el sistema que tants èxits va aportar a l’equip el curs passat, el 3-4-2-1, l’Olot no va donar opcions a un Sant Jaume combatiu que ja en el 8’ va veure com Hèctor Simón establia el 0-1 després d’un penal forçat per Alfredo. L’equador del primer acte va ser igualat, però a les acaballes Marc Mas, amb un fort xut amb efecte (40’), i Jordi Masó, amb un tir des de fora de l’àrea (44’), van posar el 0-3 amb què s’arribaria al descans.

En la segona part, l’entrada de Marc Nierga va reactivar l’Olot. Ben aviat, l’atacant olotí va fer el quart a centrada de Marc Mas (49’). El local Èric Latorre va fer la diana de l’honor pel Sant Jaume (59’), que no va poder evitar tres gols més dels de Garrido. El cinquè va ser també de Nierga, aquesta vegada aprofitant una centrada de Pep Chavarría (68’) i els dos darrers i definitius van correspondre a l’heroi de la salvació, Roger Barnils. La primera diana del de Seva va ser brillant, després de clavar a l’escaire una fava des de la llarga distància (74’) i el segon amb un cop de cap inapel·lable i imparable pel porter (88’).

L’Olot tancarà la pretemporada disputant un triangular dissabte a Riudarenes contra el juvenil del Girona i el Farners.

BAIXES

Guzmán, Cosme i Pedro del Campo no van jugar per culpa d’unes molèsties físiques
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)