2a divisió FEF

El Peralada vol aprofitar bé l’última prova

2a divisió B. Els de Chicho, amb gairebé tota la plantilla disponible per fi, juguen avui l’últim amistós al camp del Badalona

El Peralada posarà avui el punt final a una pretemporada estranya, similar a la que va viure el curs passat, amb la visita al camp del Badalona (a les 19 h). Serà una última prova molt important, ja que contra un equip de la mateixa categoria els de Chicho podran comprovar realment en quin nivell de preparació es troben abans de visitar diumenge que ve el difícil camp del Sabadell. A més, serà el primer partit en què Chicho tindrà a la seva disposició tota la plantilla, ja que els que han estat fent la pretemporada amb el Girona podrien gaudir de minuts amb el filial després de no tenir l’oportunitat de debutar a primera divendres a Montilivi contra el Valladolid. L’única excepció serà segurament la de Pedro Porro, que va jugar els 90 minuts i que ara com ara és un jugador important del Girona mentre no arribin fitxatges.

A més, els xampanyers necessiten una injecció de moral i confiança, ja que en els dos últims amistosos han acabat perdent per la mínima, als camps del Cornellà (1-0) i del Llagostera (2-1). El balanç general del Peralada en la pretemporada fins ara ha estat de dues victòries –contra el Nàstic i el Palamós–, tres empats –contra el Girona, el Granollers i el Cerdanyola en la copa Catalunya– i dues derrotes, les dels dos últims partits que ha jugat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)