Reus

Mala peça al teler

Reus. L’equip roig-i-negre, que no havia ocupat mai zona de descens en les dues temporades a segona A, ha començat com a cuer i, de moment, no ha solucionat els problemes d’inscripció

El Reus viu dies delicats. La feina als despatxos és intensa, ja que l’LFP li exigeix que justifiqui el límit salarial assignat amb uns pressupostos en concordança, després que la setmana passada no li acceptés els números presentats. Això va fer que cinc futbolistes –Lekic, Linares, Yoda, Tito i Vítor– no poguessin ser alineats a Las Palmas, tot i que no es descarta que Olmo i Shaq Moore, baixes per sanció contra els canaris, també estiguin afectats per aquest problema i també perilli la seva participació en el pròxim partit, dissabte contra el Saragossa al Nou Estadi. El Reus espera solucionar-ho abans de demà per tal que tots els jugadors puguin estar disponibles per al duel de dissabte.

La plantilla, mentrestant, intenta abstreure’s de tot plegat i preparar el partit, que afrontarà en zona de descens per primer cop des que va pujar a segona A fa dos anys. Després de perdre 2-0 contra Las Palmas en un partit en què va tenir poques possibilitats de puntuar, el Reus és cuer ja que és l’únic equip que va perdre per més d’un gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)