2a divisió FEF

El Peralada deixa escapar Joel, el seu home gol

2a divisió B. El davanter, màxim golejador de l’equip la temporada passada, ja no disputarà la primera jornada amb el conjunt xampanyer i marxarà traspassat a Màlaga per jugar al filial

El Peralada començarà diumenge la temporada sense el seu màxim golejador del curs passat, Joel Arimany, que serà jugador de l’Atlético Malagueño –el filial del Màlaga– després que les dues parts hagin negociat el seu traspàs. Ahir l’acord encara no es va fer oficial, però el davanter de Quart ja va estar tot el dia a Màlaga per acabar de tancar els últims detalls i, si no hi ha cap sorpresa d’última hora –hauria de ser molt gran–, s’anunciarà avui mateix. El conjunt xampanyer tenia clar que hi hauria alguna sortida abans de començar la temporada i finalment ha decidit deixar marxar el de Quart, aprofitant que podia treure’n una compensació econòmica, a diferència d’altres jugadors que també són a la rampa de sortida.

Una baixa sensible

Tot i no tenir el paper de protagonista, Joel Arimany es va convertir la temporada passada en una de les peces més importants per explicar la permanència del Peralada a segona B. I és que vivint sempre a l’ombra de Kevin Soni i Manel Martínez, que va arribar en el mercat d’hivern, el quartenc va saber treure el màxim suc possible dels minuts que va tenir i va marcar set dianes, que el van situar com el màxim golejador del conjunt xampanyer, al davant de Bambo. Tot i veure porteria amb relativa facilitat, si més no més que els seus companys de davantera, Joel no es va arribar a guanyar mai la titularitat indiscutible en la primera volta amb Arnau Sala a la banqueta, ni tampoc en la segona amb l’arribada de Chicho. En total, el punta de Quart va jugar 25 partits, però només 17 de titular. La gran majoria, però, van ser aprofitant les lesions de Manel o Soni, i també quan el davanter camerunès es va haver de perdre cinc partits per diverses sancions.

Un altre dels factors que influeixen en la seva marxa és que Joel no ha entrat dins dels plans del primer equip. Tot i el seu bon rendiment golejador i tot i tenir l’etiqueta de gran promesa després que Machín el fes debutar a segona A amb només disset anys, la temporada passada Joel no va aconseguir tenir ni una sola oportunitat d’anar amb el primer equip, pràcticament ni en els entrenaments, i tampoc semblava que la situació canviés aquest curs després de no tenir oportunitats en una pretemporada en què el jugador ha tornat a tenir l’olfacte golejador afinat, ha marcat quatre dianes i ha tornat a ser el màxim golejador de l’equip.

Amb aquesta operació Joel Arimany tancarà un cercle, i és que el davanter va marxar cedit a Màlaga el seu últim any de juvenil amb una opció de compra. Després del primer any, el Girona el va repescar per ajudar el filial a segona B, tot i que el conjunt malagueny va mantenir una opció de compra. Ara Joel farà el viatge Girona-Màlaga per tercera vegada i espera consolidar-se per fi en un club que aposta per ell.

BONA TEMPORADA

7
gols
va marcar el davanter la temporada passada, en què va ser el màxim golejador de l’equip.

EN RATXA

4
gols
ha aconseguit Joel Arimany durant la pretemporada, tot i perdre’s partits per lesió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)