2a divisió FEF

El Peralada jugarà contra l’Olot a Montilivi

2a divisió B. Uns fongs a la gespa del camp peraladenc impossibiliten la disputa del matx

El partit corresponent a la segona jornada del campionat de lliga de segona B que disputaran el Peralada i l’Olot es jugarà finalment a l’estadi de Montilivi. Uns fongs a la gespa del camp del conjunt de l’Alt Empordà fan inviable que l’enfrontament entre els dos únics representants gironins de la categoria es disputi en terres empordaneses com estava previst. Després d’arribar a un acord entre clubs, el Peralada i l’Olot van demanar el canvi d’ordre del matx –el Peralada guanyava temps ja que comença la lliga a fora, contra el Sabadell, i encadenaria tres desplaçaments–, però la RFEF el va denegar. És per això que la solució que han trobat els xampanyers i el Girona ha estat jugar el partit a l’estadi de Montilivi el diumenge 2 de setembre a les 19 h.

Marea garrotxina?

El fet de traslladar el partit a Montilivi segur que provocarà un desplaçament massiu d’aficionats de l’Olot cap a l’estadi blanc-i-vermell, actualment amb capacitat per a 14.500 espectadors. L’atractiu del duel gironí per si sol i l’afegit de disputar-se en un camp de primera mobilitzaran centenars d’aficionats i socis de l’entitat garrotxina.

El Girona jugarà demà contra el Madrid, però no tornarà a trepitjar Montilivi fins al 17 de setembre en el duel contra el Celta. Enmig, els d’Eusebio jugaran a Vila-real i la lliga s’aturarà quinze dies per compromisos internacionals de les seleccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)