2a divisió FEF

Amb il·lusió i mancances

Condicionats. El Peralada visita el camp del Sabadell (19 h) tocat per les nombroses baixes, que no li permetran completar la convocatòria, i per la falta de temps per conjuntar l’equip

El Peralada visita aquesta tarda (19 h) el camp del Sabadell en una primera jornada de lliga que no arriba ni de bon tros en un bon moment per als xampanyers, per culpa de les nombroses baixes, entre lesionats, assumptes burocràtics i jugadors amb el primer equip. Fa exactament un any els de l’Alt Empordà també van començar el curs debilitats amb Arnau Sala i Xavi Punsí a la banqueta, que només van disposar de 13 jugadors en plenes condicions per al primer partit. “Encara que molts no hi fóssim, l’experiència del curs passat de sumar un punt dels primers 15 ens ajuda a saber què ens espera. Va ser molt complicat i ara estem en un context similar, per això l’objectiu és sumar algun punt més en aquest primer tram, tot i que sabem que serà difícil”, assegura Chicho.

En total, el Peralada afrontarà el partit amb vuit baixes d’una plantilla de 20 jugadors. Per això, tot i convocar els juvenils Paco López, Jofre i Pachón –son els tres que podran jugar amb el Peralada durant tot el curs–, els xampanyers no completaran la convocatòria. Les absències seran Pedro Porro i Paik, convocats amb el Girona contra el Madrid; Suárez, Iago López, Teo i Mario, que estan lesionats, i el veneçolà Nahuel –el fitxatge encara no és oficial, però està tot tancat– i el japonès Yuya, que estan acabant de tramitar els visats necessaris.

Tot i que l’escenari no és el més idoni per afrontar el partit, el Peralada no vol renunciar a res. “La pretemporada ens condiciona, però afrontem el primer partit amb molta il·lusió i les ganes continuen estant intactes, així que esperem fer el millor partit i segur que tindrem les nostres ocasions contra un Sabadell que és un dels equips que defensen millor i dels més sòlids de la categoria. A més, tenen jugadors amb molt potencial a dalt i amb experiència en categories superiors, així que serà un test difícil, però esperem contrarestar el seu ofici amb la nostra il·lusió”, analitza el tècnic.

LA PRÈVIA

La pretemporada ens condiciona, però afrontem el primer partit amb molta il·lusió. Segur que tindrem les nostres ocasions
El Sabadell és un dels equips més sòlids de la categoria i amb jugadors a dalt de molt nivell
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)