Territorial

El Girona C, amb contundència

Copa Catalunya amateur

GIRONA C 3 EL CATLLAR 0

GIRONA C:Toni Montero, Garzón (Ribas, 63’), Botxi (Lluc, 87’), Murga, Roura, Poveda (Quadri, 74’), Feixas, Homet (Alejandro, 65’), Ferran López, Venzal i Jaume Duran (Rossell, 70’).EL CATLLAR:Amores, Tarragón (Hèctor, 75’), Armengol, Raúl González, Ionita, Infante (Pedrosa, 73’), Padillo (Cerrato, 52’), Abelló (Ignasi, 57’), Vates, Rull (Rojas, 57’) i Pedra (Abel, 62’).GOLS:1-0 (12’) Poveda. 2-0 (79’) Aleix Feixas, de penal. 3-0 (90’) Ferran López.ÀRBITRE:Fernández Pérez.T.G.:cap.

El Girona C no va donar cap possibilitat al Catllar en la final de la copa Catalunya amateur que es va disputar ahir a Tàrrega. El filial gironí va mostrar una gran superioritat des dels primers instants de l’enfrontament i va acabar enduent-se el trofeu que el corona com a millor equip de futbol de primera catalana en avall en la competició del KO.

Miquel Poveda va ser un dels grans protagonistes de l’enfrontament ja que va monopolitzar les oportunitats: va començar marcant amb una gran canonada en el minut 12 i després es va apropar al gol just després del descans amb una gran acció però Amores va evitar la diana. El porter del Catllar, però, no va poder fer res per evitar la sentència per part d’Aleix Feixas des del punt de penal quan ja s’albirava el final. Ja a les acaballes, el filial gironí hi va posar el colofó amb un gran cop de cap de Ferran López.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)