El Prat no té pietat i acaba golejant l’Horta

Incapaços. La voluntat de reacció dels barcelonins es queda en no-res

AE PRAT 4 HORTA 0

AE PRAT:Andrés; Ricarte, Cárdenas, H. Rodríguez, Salva; Putxi, Padilla, Pau López (Àlex Pla, 71’); Guiu (S. Moreno, 61’), Larrosa, Poves (Pedro Bravo, 78’).HORTA:Éric Alcaraz, Genís, Coco, Casti, Guillem; Morales, Adri Lladó, Nolla (Joan Vives, 54’), Domi Berlanga (Narcís Barrera, 52’); Ferran Tacón (Marc Río, 52’) i Gilbert.GOLS:1-0 (42’) Cárdenas. 2-0 (51’) Padilla. 3-0 (66’) Pau López. 4-0 (83’) Larrosa.ÀRBITRE:Masip Vidal.T.G.:Als locals Putxi, Cárdenas, Guiu, Sergi Moreno i Padilla, i als visitants Ferran Tacón, Éric Vidal, Genís i Gilbert.PÚBLIC:280 espectadors al Sagnier.COMENTARI:El Prat va dominar una primera meitat marcada per la intensitat. A prop del descans, una acció de pissarra va deixar sol Cárdenas per posar l’1-0. Després de la represa, l’Horta va reaccionar, però, als cinc minuts, Padilla va doblar l’avantatge. L’Horta va avançar línies i va gaudir d’una doble ocasió que va acabar amb un gol anul·lat. Els potablava van sentenciar al contraatac: primer, va ser Pau López, amb un globus tècnicament exquisit i, després, Toni Larrosa, amb una fuetada a l’escaire.