2a divisió FEF

El Peralada, que guanyava 0-2, empata a Sabadell (2-2)

Bon empat. Tot i perdre l’avantatge en el marcador els xampanyers poden donar per bo el punt en un partit dominat pel Sabadell

El Peralada ha començat el curs amb un bon empat al camp del Sabadell (2-2), que només té un regust amarg pel fet d’haver arribat a la mitja part guanyant 0-2. Els xampanyers, això sí, han fet una primera part més efectiva que bona, i és que el dominador clar del partit ha estat el Sabadell.

En la primera meitat el Peralada ha mostrat la seva versió més efectiva, i és que Pau Miguélez només ha tardat vuit minuts a marcar el primer gol aprofitant una jugada embolicada després d’un servei de banda d’Álamo. El gol ha sorprès tothom i el Sabadell s’ha descol·locat uns minuts, que el Peralada ha competit de tu a tu. Poc a poc el Sabadell ha agafat tot el protagonisme, però Valery ha aprofitat un error de Roberto per fer el 0-2 (27’). Amb avantatge en el marcador el Peralada s’ha dedicat sobretot a defensar i buscar algun contraatac que no ha arribat. El 0-2 a la mitja part, era un premi excessiu pel Peralada.

En la represa el guió ha canviat de cop. El Sabadell, que no havia aprofitat cap ocasió de la primera part, només ha tardat 40 segons a fer l’1-2. El domini del conjunt arlequinat ha continuat i al final, com es veia a venir, ha arribat el gol de l’empat en un córner que Aleix Coch ha rematat al fons de la porteria (74’). El partit encara s’ha complicat més pels xampanyers en els últims deu minuts per l’expulsió del central francès Jordan, però els de Chicho han resistit per mantenir un punt que tot i perdre l’avantatge de dos gols té el seu pes en or.