3a divisió FEF

El Vilafranca s’endú un premi inesperat

3a divisió. Un gol a última hora dona els punts al degà penedesenc, que va acabar el partit amb nou jugadors per culpa de dues expulsions

reus b 1 vilafranca 2

REUS B:Chechu, Reina, Martí, Gonzalo, Gaixàs, Modest, Arjona (Fabra, 84’), Miravent, Ernest Forgas (Enri, 71’), Gori (Iker, 65’), i Oribe.VILAFRANCA:Miguel Ramos, Óscar Sierra, Rosillo (Braima, 80’), Boira, Víctor Oribe, Ricky Nogueira (Escamilla, 46’), Gestí (Toni Calvo, 72’), Tremiño, Vadillo, Pelegrín i Èric Via.GOLS:0-1 (10’) Pelegrín. 1-1 (64’) Gaixàs. 1-2 (86’) Toni Calvo.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:al local Oribe; als visitants Ricky Nogueira, Gestí i Vadillo.T.V.:als visitants Oribe (per doble groga (90’) i Escamilla (92’).

En un final de partit boig, el Vilafranca va aconseguir pescar els punts que el deixen en la part alta de la classificació. Els d’Iván Moreno van acabar amb nou homes després de marcar el gol del triomf en el tram final del partit però també van veure com van anul·lar un gol al Reus B quan el filial roig-i-negre buscava l’empat a la desesperada.

De seguida, però, el degà penedesenc es va avançar gràcies a la diana de Pelegrín. Minuts abans, Miguel Ramos havia intervingut en una ocasió del local Oribe, i posteriorment Chechu va fer el mateix amb un potent xut del visitant Oribe.

L’empat roig-i-negre va arribar en el segon temps quan Gaixàs va rematar amb el cap a gol. A partir d’aquí, el joc va embogir. Toni Calvo va fer el gol de la victòria per al Vilafranca, que s’aferrava al triomf com podia tot i acabar el partit amb dos jugadors menys. Jordi Oribe va marcar però l’àrbitre va anul·lar el gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)