2a divisió FEF

La insistència dona un punt

Empat. L’Olot domina, però Marc Mas ha d’igualar una diana en contra del Cornellà per sumar el primer punt

OLOT 1 cornellà 1

OLOT:Ginard, Alfredo (Blázquez, 86’), Alan Baró, Barnils, Carles Mas, Guzmán, Jordi Masó, Hèctor Simón, Pedro del Campo (Nierga, 65’), Xumetra (Jose, 90’) i Marc Mas.CORNELLÀ:Ramon, Pere, Goldar, Borja, Ricard (Jorge, 82’), Fall, Agus Medina, Leo Ramírez (Héctor, 84’), Pep Caballé, Eloy Gila i Juan (Jaume, 72’).GOLS:0-1 (61’) Goldar. 1-1 (78’) Marc Mas.ÀRBITRE:Monter Solans.T.G.:Als locals Alfredo (66’) i Barnils (89’); als visitants Agus Medina (20’), Fall (40’), Juan (62’) i Pere (91’).T.V.:Cap.PÚBLIC:1.108 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va sumar el primer punt del curs després d’empatar en l’estrena a casa contra el Cornellà (1-1). Els de Raúl Garrido van igualar un gol de Goldar en el 61’, gràcies a una diana del silenc Marc Mas (78’).

L’Olot va portar el pes durant la primera mitja hora del partit. La possessió era per als de la Garrotxa però la falta d’idees en els metres més propers a l’àrea rival, la inoperància a l’hora de crear espais i la poca velocitat per moure l’esfèrica i, de retruc, el rival, van fer que el domini olotí fos estèril. Les primeres arribades van ser per al conjunt dirigit per Raúl Garrido. En el 13’, Guzmán va fer una jugada marca de la casa per plantar-se a l’àrea i treure’s de la màniga un bon xut que va obligar a respondre a Ramon. En el 21’, l’altre carriler de l’Olot, Alfredo, també va generar perill amb un altre gran llançament. En aquest cas el porter rival no va blocar a la primera la pilota però el refús no el va poder aprofitar Xumetra, ja que estava en fora de joc.

Abans del descans, Marc Mas va tenir una bona ocasió, però després de retallar el seu marcador va fer tard per impactar de nou la pilota i afusellar el porter Ramon. El matx es va començar a trencar i els dos equips consentien massa el rival però el final del primer acte va acabar amb la petita bogeria.

Reacció i orgull

La segona part va començar sense ritme i amb els dos equips prenent pocs riscos per superar les línies defensives i gaudir d’ocasions. De fet, només l’estratègia aportava sensació de perill, sobretot pel bàndol visitant, i és que va ser així com va arribar el 0-1, en el 61’. L’exjugador del Llagostera Leo Ramírez, que té un guant a la bota, va servir una falta lateral exquisida que Goldar va aprofitar per fer una rematada amb el cap impecable per batre Ginard.

L’Olot va reaccionar de meravella al cop visitant i en el 70’ va gaudir d’una gran ocasió després que Marc Mas fes una bona centrada i Marc Nierga rematés al travesser. Pocs minuts després, la insistència i la tossuderia garrotxina van tenir el premi de l’empat. Guzmán va fer una bona centrada per l’esquerra i Marc Mas, amb un lleuger toc al primer pal, va superar Ramon. En l’afegit, Roger Barnils i Hèctor Simón van poder fer el gol del triomf però van rematar massa desviat.

ELS VESTIDORS

No puc retreure res als meus futbolistes. Hem atacat bé, ens hem desplegat bé i hem tancat el rival. Les sensacions són bones, tot i l’empat

L’HOMENATGE

l futbol no entén de mereixements, però l’Olot ha tingut les millors ocasions per sumar els 3 punts
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Abans del partit Roger Vidal va fer la sacada d’honor i va rebre l’ovació de tota l’afició

Un primer onze molt ofensiu

Raúl Garrido va oferir tota una declaració d’intencions en el seu primer onze inicial de la temporada en el partit d’estrena contra el Cornellà. El tècnic valencià va apostar pel dibuix tàctic que tan bons resultats va aportar a l’equip el curs passat amb tres centrals al darrere (3-4-2-1). Amb el sistema tradicional i sense aparents sorpreses, el carril esquerre va ser ocupat pel jove Alfredo Gutiérrez, un futbolista amb caràcter molt ofensiu –sempre ha jugat d’extrem– i en plena etapa de reconversió per encaixar les demandes del seu entrenador.

En la part ofensiva, Xumetra i Pedro del Campo es van repartir les posicions a la mitjapunta –amb el jugador de l’Estartit amb més llibertat i jugant més a la banda– i Pedro al davant dels pivots Masó i Hèctor Simón. La referència va ser per a Marc Mas, el golejador olotí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)