3a divisió FEF

Repartiment de punts en un partit equilibrat

3a divisió. El Martinenc i el Castelldefels van mostrar un partit divertit amb un nivell d’activitat i d’encert similar entre els dos equips

martinenc 1 castelldefels 1

MARTINENC:Buetas; Peque (Fran Ochoa, 63’), Ramon Suárez, Edgar; Kilian (Adri Felius, 78’), Marçal Lladó (Eric, 86’), Sosa, Rovira, David López; Roland i Joel.CASTELLDEFELS:Manu, Rubi, Castillo, Alegre, Alan, Joel, Pedro Bilbao (Kike Ramírez, 88’), Bermu, Aumatell (Juanlu, 73’), Gibert i Cano (Èric González, 46’).GOLS:1-0 (20’) Rovira. 1-1 (44’) Jordi Cano.ÀRBITRE:Serrat Susi.T.G.:als locals Kilian, David López i Edgar; als visitants Joel, Alan i Juanlu.

El Martinenc i el Castelldefels van sumar el segon punt de la temporada empatant en un duel molt equilibrat. Tots dos van mostrar certa activitat ofensiva i el mateix nivell d’encert, amb dos golassos de Rovira i Jordi Cano en el primer temps.

Els primers instants de partit van ser elèctrics, amb un lleuger domini groc, tot i que el Martinenc també va tenir les seves oportunitats. Qui va inaugurar el marcador va ser Rovira, aprofitant una diagonal del lateral Peque, que va assistir l’exjugador de l’Europa perquè fes entrar la pilota al fons de l’escaire de Manu. L’empat del Castelldefels no va arribar fins a pocs instants abans del descans, en una gran jugada individual de Cano, que poc després va haver de ser substituït.

El segon temps va ser també molt viu, ple d’ocasions per als dos equips, però cap va saber batre ni Buetas ni Manu Martín, que van assegurar el punt per als respectius equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)