Remuntada a domicili

3a divisió. La Pobla de Mafumet se sobreposa a un gol en contra i s’emporta els tres punts en el segon temps

GRANOLLERS 1 POBLA de MAF. 3

GRANOLLERS:Sergio, Pastells, Víctor Díaz, Èric Pujol (Serra, 83’), Pujol, Inés, Ricky, Joel (Darbra, 63’), Molins (Capa, 77’), Kilian Villaverde i Albert Ruiz.LA POBLA DE MAFUMET:Arturo, Pol, Nil Coch, Arturo Osuna, Salva, Òscar (Jesús, 74’), Alberto García, Kone, Sergio Montero, Moha (Joel Marín, 41’) i Rodrigo (Ralph, 77’).GOLS:1-0 (25’) Ricky. 1-1 (55’) Joel Marín. 1-2 (68’) Joel Marín. 1-3 (73’) Rodrigo.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:als locals Pastells i Inés; als visitants Òscar, Coch i Joel Marín.PÚBLIC:200 espectadors.

La Pobla va aconseguir una victòria de molt de mèrit a domicili en la visita a Granollers.

No ho tenia gens fàcil el filial del Nàstic perquè els vallesans es van avançar a la meitat de la primera part gràcies a una gran triangulació de Molins i Ricky i una gran definició del capità. En el primer temps, el Granollers va controlar el partit sense deixar que els grana s’acostessin amb perill a la porteria de Sergio. Però en el segon temps tot va canviar. Just després del descans Joel Marín va aprofitar una errada de Víctor Díaz i va superar el porter amb un xut creuat. El gol va deixar a la lona els locals, que van rebre dues dianes més: en una gran jugada col·lectiva Marín va anotar el seu doblet i, a vint minuts del final, Rodrigo va aprofitar una entrega defectuosa d’Èric Pujol. Els de Solivelles van intentar reaccionar però ni Albert Ruiz ni Kilian van estar encertats.