2a divisió FEF

L’estrena golejadora a 2a B més esperada

Peralada. Pau Miguélez va marcar el seu primer gol a la categoria tres anys i 27 partits després del seu debut amb 16 anys al Racing

Una de les cares noves del Peralada que està destinada a ser una de les principals a l’equip és la de Pau Miguélez. L’aposta que el Girona ha fet per ell demanava una resposta més o menys ràpida en forma de rendiment, i el cert és que el cantàbric no es va fer esperar. En el minut 7 de la primera jornada al camp del Sabadell, Miguélez va ser el més murri de tots i va aprofitar un embolic dins l’àrea després d’un servei de banda d’Álamo per recollir l’esfèrica i superar amb un xut ras el porter rival.

Amb aquest gol, Miguélez es va estrenar com a golejador del Peralada, però també com a golejador a 2a divisió B, i és que, tot i haver jugat 27 partits amb el Racing i un total de 985 minuts, encara no havia vist porteria en la categoria de bronze. Des del debut, amb 16 anys el curs 2015/16, han passat tres anys en què el cantàbric havia jugat 3, 7 i 17 partits amb el Racing en les tres temporades anteriors.

El cas contrari

Miguélez no va ser l’únic jugador del Peralada que es va estrenar com a golejador a 2a B, i és que Valery també ho va aconseguir. L’extrem escalenc, però, ho va aconseguir en el seu debut com a jugador amateur i, lògicament, a la categoria. A més, Valery va aconseguir marcar tot i no jugar en la seva posició natural, ja que les baixes van obligar Chicho a fer-lo jugar més endarrerit en la posició de lateral dret.

MOLTA ESPERA

992
minuts
va necessitar Miguélez abans de marcar el primer gol a 2a B, en el minut 7 contra el Sabadell.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)