3a divisió FEF

Gols que es recordaran

El protagonista de la jornada. Joel Marín va fer el seu primer doblet des que era juvenil de primer any per donar el triomf a la Pobla, que va fer una exhibició col·lectiva a Granollers

El novè toc va ser el del xut que va acabar en el fons de la xarxa. La jugada era la somiada per tots els entrenadors: aprofitant que el Granollers pressionava la sortida de la pilota, quatre jugadors –porter, defensa, migcampista, interior i davanter– van executar els mecanismes a la perfecció perquè el cinquè, Joel Marín, pogués rebre la pilota en carrera a l’esquena de la defensa. Allà, l’exjugador del Castelldefels no va fallar i va posar els fonaments de la victòria de la Pobla de Mafumet a Granollers (1-3). La cridòria de la banqueta i els jugadors després del primer dels dos gols de Marín va estar a l’altura del golàs col·lectiu que va anotar el filial del Nàstic.

Joel Marín, també conegut com a Joel Lasso (el seu segon cognom), no marcava un doblet en un partit des que era juvenil de primer any, amb el Castelldefels. La trajectòria en el futbol de base d’aquest prometedor jugador natural de la petita localitat de la Llacuna, a l’Anoia, ha anat des de Vilanova del Camí fins a Cornellà, passant pel Manresa, el Castelldefels i la Unificació Bellvitge. De petit, això sí, havia començat a jugar a futbol sala. Després d’acabar la seva etapa en el futbol de base, va jugar mitja temporada a Castelldefels fins que la Pobla el va fitxar la temporada passada. Tot i el seu gran any, el curs passat (30 enfrontaments disputats) només va poder marcar un gol. Enguany ja ha doblat la xifra. I això que no va sortir de titular. “Poder sortir de la banqueta, amb el marcador en contra, i fer els dos gols per ajudar a remuntar el partit va ser una gran sensació”, explicava l’atacant. “Abans de sortir només pensava en fer-ho el millor possible, no m’imaginava poder fer dos gols.” Va entrar en el minut 41, substituint Moha, i deu minuts després de la represa va anotar el primer gol, en una gran jugada col·lectiva. “Hem treballat la sortida de pilota des del darrere. I en aquest cas va sortir perfecte”, resumia el jugador.

Objectius

Marín va tenir poc protagonisme en la segona volta de la Pobla el curs passat però va començar titular en el primer partit i ha marcat en el segon. “Tots els jugadors que estem en el filial tenim com a objectiu pujar al primer equip. Però som conscients que hem de fer un bon any amb el filial i en això estem concentrats”, admet.

LES REACCIONS

Poder sortir de la banqueta, amb el marcador en contra, i fer els dos gols per ajudar a remuntar el partit va ser una gran sensació
La temporada és molt llarga però nosaltres estem centrats en fer-ho el millor possible
Joel Marín
jugador de la pobla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)