2a divisió FEF

Un escenari immillorable

2a divisió B. Els entrenadors del Peralada i l’Olot admeten en la trobada prèvia davant els mitjans que els seus equips estan il·lusionats i motivats de cara al duel de diumenge a Montilivi

L’estadi de Montilivi ja està a punt per rebre diumenge la visita dels dos representants gironins en la categoria de bronze. El Peralada, que jugarà com a equip local a conseqüència del mal estat del terreny de joc del seu camp habitual, i l’Olot buscaran la primera victòria del curs després d’empatar els seus respectius partits d’estrena –els peraladencs van empatar a dos a la Nova Creu Alta de Sabadell i els olotins a un gol davant de la seva afició contra el Cornellà.

L’escenari motiva els dos equips, i és que no cada dia es pot jugar en una instal·lació de primera amb una gespa impecable que ahir, en una trobada per escalfar la prèvia del duel, els mateixos tècnics van poder trepitjar: “Tot és de primera, sobretot la motivació. Des que vam saber que jugaríem el duel gironí a Montilivi estem molt il·lusionats i tenim moltes ganes de mostrar el nostre joc i competir al màxim. Volem que es vegi un bon partit i jugarem per vèncer”, comentava l’entrenador del Peralada, Chicho Pèlach, que espera una bona resposta de l’afició del Peralada, però també de la del Girona: “D’Olot vindrà molta gent i estic segur que del Girona i el Peralada també. Veurem un bon ambient i esperem que els aficionats es diverteixin amb les dues propostes que transmeten els dos equips habitualment damunt el terreny de joc.”

Per al bàndol olotí, la magnitud de l’escenari també és un motiu per a la sobreexcitació. “És un escenari que agrada a tothom, un estadi de primera. La gespa està perfecta i hi haurà un bon ambient ja que vindrà gent d’Olot. Els condicionants són especials per tal que els jugadors estiguin més motivats, però hi ha, com sempre, tres punts en joc. Evidentment, la motivació és especial, un duel gironí de segona B en un estadi molt bonic”, explicava el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que confia que els aficionats visitants faran més soroll durant el partit: “Espero que hi hagi molta més gent d’Olot i que es facin notar. Això és un altre plus que tindrem i també una responsabilitat ja que viatjaran expressament fins a Girona. Serà un motiu d’orgull que vinguin aficionats a donar-nos suport.”

Els dos equips jugaran en un camp en què fa just una setmana es disputava un Girona-Madrid de primera divisió. Amb un bon tracte de la pilota, el Peralada i l’Olot intentaran entretenir els aficionats que vagin a Montilivi i sumar els tres punts en joc.

LES REACCIONS

Des que vam saber que jugaríem a Montilivi estem molt il·lusionats, amb ganes de competir
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Els condicionants fan que els jugadors estiguin motivats però hi ha, com sempre, tres punts en joc
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)