3a divisió FEF

Ningú vol perdre el ritme

3a divisió. El Sant Andreu rep el Santboià amb l’objectiu de mantenir-se invicte i afermar-se en la zona alta des de l’inici de lliga

El més sa per a un equip que vol aspirar a ser entre els quatre primers és que pugui mantenir un bon ritme des de l’inici de la competició. El Sant Andreu va pel bon camí, ja que és un dels set equips que encapçalen la competició i avui té l’oportunitat de continuar estirant la competició amb un partit contra el Santboià, que ha començat la lliga en descens (20.30 h).

Entre els favorits també ha emergit la Pobla de Mafumet, que arriba després d’un gran resultat (1-3 a Granollers), però que ara buscarà la seva primera victòria a casa contra la Fundació Grama, que ha sumat un punt en dos partits (19 h). El Terrassa, també entre favorits, es desplaçarà per visitar el Santfeliuenc (18 h), que és a la part baixa de la taula en bona part perquè ha estat un dels dos equips que ja han descansat. I l’Horta vol tornar a la part alta de la classificació obtenint una victòria a casa contra el San Cristòfor (20 h), que tampoc ha començat del tot rodó la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)