Reus

Desenllaç lamentable

Reus. El club només es capaç d’inscriure tres dels vuit jugadors n’estaven pendents –Linares, Olmo i Shaq Moore–, no pot evitar l’adéu de Lekic, i avui juga enmig d’un ambient enterbolit

En tan sols quinze dies el Reus ha passat de parlar d’uns mers problemes burocràtics, ja que mai ha volgut donar explicacions, a fer el ridícul i deixar el projecte il·lusionat que havien creat Sergi Parés i Xavi Bartolo molt coix. Els moviments que ha fet el club per intentar convèncer a la Lliga que tenia recursos suficients per disposar d’un sostre salarial més alt que l’establert inicialment, només han funcionat a mitges. Així, dels vuit futbolistes que faltaven per inscriure, tan sols tres tindran la llicència tramitada: és el cas del capità, Jesús Olmo, el lateral Shaq Moore, i el davanter centre Miguel Linares. En canvi, en queden al marge, Tito Ortiz, Vítor, Karim Yoda i Isaac Cuenca. Tots ells homes cridats a tenir un paper determinant amb l’equip aquesta temporada. A tot això, el vuitè jugador en discòrdia, Dejan Lekic, va decidir marxar al Cadis.

S’obre, amb tot, un escenari de complicada gestió, ja que els futbolistes se senten menystinguts i enganyats. El tècnic, Xavi Bartolo, ha deixat molt clar els darrers dies que, si no es podien inscriure tots els jugadors, de l’il·lusionant projecte perquè el Reus fes un pas endavant en el futbol professional, en quedaria només la intenció. Ara, tocarà replantejar escenaris, objectius i mirar de traçar un pla per minimitzar danys, almenys amb l’obertura del mercat d’hivern. La plantilla roig-i-negra ha perdut molt potencial, però en tot cas Bartolo podrà disposar d’alguns jugadors importants.

El club, que mentre ha durat la negociació amb la Lliga ha seguit una política hermètica de comunicació i no ha ofert explicacions, les donarà el pròxim dilluns, en què ha convocat una compareixença de premsa (12.30 h).

LA PRÈVIA

No han estat setmanes normals, els jugadors han estat despistats, però sobre la gespa hem donat la cara
Xavi Bartolo
ENTRENADOR DEL REUS
El Reus és un rival molt bo amb la pilota que ens farà córrer molt. Serà un partit duríssim. Si no som valents, patirem
José Rojo, ‘Pacheta’
entrenador de l’elx

Cercant els primers tres punts

Tot i que l’afer amb les inscripcions ha condicionat el dia a dia del Reus les últimes dues setmanes, aquesta tarda sobre el Martínez Valero els onze jugadors que alinei Xavi Bartolo s’abstrauran de tot el que ha passat i buscaran la primera victòria de la temporada. Després de la bona imatge mostrada conta el Saragossa, en què l’equip va empatar a zero, ara el Reus intentarà fer un pas endavant tot i les limitacions que ha patit. L’entrada de Miguel Linares –Shaq Moore i Olmo no poden jugar ja que arrosseguen sanció– serà una injecció de vitamines i potenciarà la parcel·la ofensiva del quadre roig-i-negre. La consigna que Bartolo ha transmès als seus homes ha estat la de buscar la primera victòria a través del protagonisme amb la pilota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)