La Pobla suma una nova golejada

Amb contundència. El filial del Nàstic va solucionar el partit amb un 2-0 abans del minut 5 del primer temps

la pobla 4 fund. grama 0

LA POBLA DE MAFUMET:Arturo, Salva, De Nova (Pol, 55’), Osuna, Roger Figueras, Oscar Sanz, Koné (Moha, 48’), Víctor Martínez, Joel Marín (Sergio Domínguez, 67’), Alberto García i Brugui.FUNDACIÓ GRAMA:Texeira, Marín, Oliver, Chica, Cristóbal, Omar (Llorenç, 67’), Coke (Manu, 46’), Canelada, Cazorla, Piera (Buba, 70’) i Edgar Tejada.GOLS:1-0 (2’) Salva. 2-0 (3’) Koné. 3-0 (44’) Joel Marín. 4-0 (57’) Moha.ÀRBITRE:Mancera Antón.T.G.:als locals Koné, De Nova i Víctor Martínez; als visitants Marín, Fran Piera, Edgar, Chica.T.V.:al visitant Albert Cazorla (83’) per vermella directa.

La Pobla de Mafumet continua mostrant una contundència que espanta. Després de l’1-3 amb el qual es va imposar al Granollers, remuntant un resultat advers, el filial del Nàstic va clavar-li quatre gols a la Fundació Grama. Els pobletans van solucionar el partit amb dos gols abans dels primers cinc minuts i en arribar al descans ja tenien el partit solucionat amb un 3-0.

La sortida va ser fulgurant per a l’equip local, que en un obrir i tancar d’ulls ja li posava les coses molt costa amunt als colomencs. Salva i Koné van ser els autors de les dianes que van activar l’enfrontament. I és que tot i el resultat, tots dos equips van tenir diverses ocasions que els porters, molt encertats, van evitar. El partit es va apagar amb el gol de Joel Marín, just abans que l’àrbitre xiulés el descans i encara més després de la diana de Moha tot i que la Pobla va tenir oportunitats per ampliar l’avantatge final.