2a divisió FEF

Jaume Pol ja és jugador de l’Olot

L’últim. El lateral esquerre, amb experiència a segona B tot i la seva joventut (23 anys), arriba cedit pel Mallorca fins al final del curs

Jaume Pol ja vesteix la samarreta vermella de l’Olot després de ser presentat ahir a la tarda davant els mitjans de comunicació. El futbolista de Palma, que arriba cedit pel Mallorca fins al pròxim 30 de juny, es posarà demà a les ordres de Raúl Garrido –avui els futbolistes del primer equip descansen– i podria estar a total disposició del tècnic valencià amb vista al matx de dissabte al municipal contra l’Atlètic Llevant (a les 17 h).

Jaume Pol, de 23 anys, té experiència a segona B, després de jugar 33 partits amb el Mallorca B, el Llosetí (26) i el Barakaldo (10), el curs passat.

Pep Chavarria debuta a segona B

Precisament un altre jugador que pot fer les funcions de lateral esquerre o carriler, el figuerenc Pep Chavarría, va debutar diumenge a Montilivi com a futbolista de la categoria de bronze. L’empordanès va sortir en el minut 66 en el lloc de Jordi Xumetra i va jugar en la mitjapunta. Amb més sacrifici defensiu que el de l’Estartit, Chavarría va ajudar l’Olot a mantenir el zero i assegurar la victòria garrotxina (0-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)