2a divisió FEF

El binomi Santi Bueno i Peralada, una assegurança

2a divisió B. El central va jugar els 90 minuts del derbi dos dies després d’arribar, obligat en part per les baixes, i va respondre amb bona nota, cosa que confirma que serà clau aquesta temporada

En els últims minuts de mercat la secretaria tècnica del Girona va aconseguir tancar amb el Barça B la cessió de Santi Bueno per al Peralada. Era divendres a la tarda i el central uruguaià va fer el primer entrenament amb la plantilla xampanyera dissabte, però això no va impedir que diumenge a la tarda, menys de 48 hores després de tancar-se la seva incorporació, fos titular a Montilivi en el duel gironí contra l’Olot. Tot i acabar d’arribar, Santi Bueno va fer un partit gairebé perfecte en l’aspecte defensiu i va estar més que correcte en la sortida de pilota. Tot i això, no va poder evitar la derrota dels xampanyers. “Vam acabar amb un regust amarg però les sensacions van ser bones i vam ser superiors. Hem d’evitar cometre errors, però tot i això estic content des del punt de vista personal perquè vaig coincidir en defensa amb Rober Sierra, que coneixia d’un dia abans, i amb Montes, amb qui no havia jugat mai en defensa, però ens vam entendre molt bé i l’única llàstima va ser el resultat”, analitza Bueno, que reconeix que l’equip encara ha de fer un pas endavant: “Vam fer un partit molt correcte, però hem de seguir creixent com a equip després que la pretemporada aquí no fos fàcil. Quan anem millorant hi ha nivell per aspirar a fites importants.”

Una garantia

L’aposta de repetir la cessió de Santi Bueno al Peralada que tant bé va funcionar en la segona volta de la temporada passada, va ser de les dues parts, i així ho va deixar clar ell mateix: “Vaig fer tota la pretemporada al Barça B i gairebé fins al final no sabia si hauria de sortir o no, però al final havia de buscar una cessió i volia que fos aquí perquè la confiança que el cos tècnic i el club em van donar la temporada passada va ser molt gran i em va ajudar molt.” En el mateix sentit, Chicho en va parlar després del partit contra l’Olot, i va reconèixer que havia apostat per ell en l’onze “per necessitat perquè no hi havia més opcions a l’eix defensiu”, i va destacar que l’uruguaià havia fet “un gran partit perquè és un grandíssim central”.

Una de les novetats respecte al curs passat va ser veure Santi Bueno jugant al mig dels tres centrals, una posició on el curs passat sempre hi havia Bambo. En aquest sentit, l’uruguaià va fer un pas endavant més per ser un jugador importantíssim aquest curs, ja que a Peralada ha demostrat que es pot adaptar perfectament a jugar en qualsevol de les tres posicions en defensa de tres, i que si la defensa és de quatre el seu rendiment no baixa. A més, ara la seva única competència natural és Jordan, que diumenge tornarà després de la sanció, ja que Nahuel encara no ha arribat i Teo està lesionat.

NOVA POSICIÓ

En el seu debut aquest curs, va demostrar que amb tres centrals pot jugar al mig
Hem de créixer com a equip, però es nota que a mesura que passin els dies ho farem. Hi ha nivell per aspirar a tot
Santi Bueno
central del peralada
Per necessitat va haver de jugar només d’arribar. Ho va fer bé perquè és un gran central
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
La confiança del club i l’entrenador en mi em va donar molt i estic molt content i agraït de poder tornar al Peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)