Nàstic

Les alarmes ja sonen

Nàstic. El conjunt grana, molt perjudicat per l’expulsió d’Arzo en el minut 29, cau golejat al camp de Las Palmas i continuarà una setmana més a la cua, sense conèixer la victòria

las palmas 4 nàstic 0

LAS PALMAS:Raúl Fernández; Álvaro Lemos, David García, Cala, De la Bella; Ruiz de Galarreta, Timor; Fidel (Sacko, 68’), Maikel Mesa (Pekhart, 62’), Tana (Danny Blum, 77’); i Rubén Castro.NÀSTIC:Bernabé Barragán; Iván López, César Arzo, Albentosa, Abraham Minero; Coris, Fali (Javi Márquez, 79’), Rocha, Omar Perdomo (Abeledo, 67’); Manu del Moral i Luis Suárez (Djetei, 36’).GOLS:0-1 (44’) Rubén Castro. 2-0 (56’) Timor. 3-0 (63’) Rubén Castro. 4-0 (71’) Álvaro Lemos.ÀRBITRE:Domínguez Cervantes (col·legi andalús).T.G.:Als locals Timor, Maikel Mesa, Ruiz de Galarreta i Pekhart; i als visitants Abraham Minero i Omar Pedromo.T.V.:Al visitant Arzo (29’), directa.PÚBLIC:12.119 espectadors.

Diumenge passat, al Nou Estadi, es van activar les primeres alarmes. I ahir van començar a sonar. El Nàstic va caure golejat al camp de Las Palmas i continuarà al pou de la taula una setmana més, havent sumat només 1 punt en les primeres quatre jornades de lliga. El resultat del partit d’ahir és cridaner, tot i que cal posar-lo en context. En el minut 29 el col·legiat va expulsar de manera més que rigorosa el central César Arzo i això va esguerrar tots el plans d’un Nàstic que estava mostrant una imatge solvent. Al final, però, la inferioritat numèrica i també la qualitat d’un rival que pot presumir de quirats, van acabar decantant la balança molt clarament a favor de Las Palmas.

Després de la mala imatge que el Nàstic va exhibir contra el Rayo Majadahonda, ahir l’equip grana va oferir una sensació de consistència en el primer tram del partit. No generava ocasions però tampoc n’hi generaven. Tot això, fins a l’expulsió d’Arzo per haver tallat una acció de Rubén Castro. A partir de llavors, als tarragonins els va costar més, tot i que van aguantar bé. Malauradament, just abans del descans, va caure el primer gol. L’exgrana Rubén Castro va rebre una pilota, va internar-se a l’àrea amb fortuna i va etzibar un xut fora de l’abast de Bernabé Barragán. Un cop que el Nàstic ja no digeriria.

Una ocasió, i el desastre

Tot i que el segon temps va començar amb una rematada forçada de Manu del Moral que va marxar fora per poc (51’), el cansament físic i la inferioritat numèrica van acabar sentenciant un Nàstic que no va trobar el camí per defensar-se de la qualitat de Las Palmas. Així, en el 56, Timor va fer el 2-0 amb un xut precís des de la frontal. Set minuts després, Rubén Castro va ampliar la diferència amb una molt bona rematada de cap. El millor gol, però, va ser el 4-0 definitiu. Una canonada des de la frontal d’Álvaro Lemos que va colar-se per l’esquadra.

És un càstig molt dur per al partit que hem fet. Fins a l’expulsió estàvem competint bé
José Antonio Gordillo
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Fins a l’expulsió hem estat bé, però jugar amb deu contra un rival així passa factura
Omar Perdomo
extrem del nàstic

Gordillo aposta per fer canvis a la línia ofensiva

Després d’haver configurat la mateixa línia de quatre homes a dalt en els primers tres partits de lliga –Coris i Tete per les bandes, i Uche i Barreiro a la punta de llança– José Antonio Gordillo va reformar l’atac per cercar, sense fortuna, el gol que no havia arribat en els primers tres partits. El tècnic andalús no podia disposar de Barreiro, per lesió, però va decidir deixar a la banqueta Uche i també Tete Morente. Així, només va repetir Sebas Coris, mentre que Omar va gaudir de la seva primera titularitat. En punta va situar Manu del Moral i Luis Suárez.