2a divisió FEF

Que arribi la primera

Estrena a Peralada. Els xampanyers inauguraran l’ampliació del municipal amb la visita (18 h) del Conquense, el sorprenent líder que posarà a prova l’evolució dels de Chicho

El Peralada estrenarà aquesta tarda (18 h) el nou terreny de joc, amb dos metres més d’ample i de llarg. Un cop els fongs que havien afectat la gespa estan més controlats –l’estat encara no és perfecte–, els xampanyers reben la visita del Conquense amb l’objectiu de fer un pas endavant més respecte als anteriors partits. “Intentem que cada dia sigui millor que l’anterior tant en els entrenaments com en els partits. Contra l’Olot la millora va ser notable tot i la derrota, i ara esperem veure més creixement que ens ajudi a construir una base sòlida”, valora Chicho.

Del que no hi ha dubte és que la prova que avui tindrà el Peralada serà exigent, i és que reben la visita del líder, el Conquense, que ha sorprès tothom arrencant amb dues victòries sense encaixar cap gol contra l’Eixea (0-1) i el Sabadell (2-0). “És un equip en un estat emocional molt bo perquè venen d’ascendir i això els dona una gran dinàmica. Ara els surt tot, i a més és un equip molt perillós amb grans jugadors al davant i un contraatac ràpid i temible, així que haurem de controlar molt bé aquests moments”, analitza el tècnic gironí, conscient de la dificultat: “Els resultats diuen el mateix que les sensacions quan els veus, i és que haurem de treballar de valent per puntuar.”

Un altre hàndicap seran les baixes, i és que Nahuel i Yuya encara no han arribat, Teo continua lesionat i Giorgi, que anirà convocat, va tornar ahir a de la selecció. Pedro Porro, tot i no tenir partit amb el primer equip, tampoc hi serà per evitar cap contratemps.

LA PRÈVIA

El Conquense està en una gran dinàmica, té jugadors bons al davant i molt bon contraatac
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)