2a divisió FEF

Moha busca protagonisme

2a divisió B. El davanter del Peralada, que en principi havia de jugar amb el Girona C, ha respost a la confiança del club marcant l’empat contra el Conquense

El futbol fa moltes voltes en poc temps i aquest estiu el jove davanter Moha Keita ho ha comprovat. Després d’un bon any en el juvenil, tot i no destacar en excés, l’atacant havia de formar part de la plantilla del Girona C per competir a 1a catalana segons la planificació del club. De cop, però, tot va canviar quan Eusebio se’l va endur a l’estada del primer equip a Manchester i després va completar la pretemporada amb el Peralada. El seu rendiment va agradar a tothom i es va acabar guanyant un lloc a 2a B a la plantilla del conjunt xampanyer.

Rendiment immediat

La seva resposta a la confiança ha estat excel·lent, i és que diumenge, contra el Conquense, va donar un punt molt valuós al Peralada després de sortir en el minut 81 i marcar el gol de l’empat a un en el 85’ en una acció brillant. La diana va suposar la seva estrena golejadora a 2a B i també com a jugador amateur, tot i haver jugat només 72 minuts repartits en tres estonetes en les tres primeres jornades –precisament diumenge contra el Conquense va ser el dia que va disposar de menys minuts, només nou–. De moment, el seu paper a l’equip està sent secundari però amb actuacions així el punta senegalès vol passar a tenir un paper protagonista. “L’he de felicitar perquè és un futbolista que treballa molt bé. No està tenint la sort de sortir de titular, però avui ha aprofitat els minuts com ja ho va fer en el partit de Sabadell. És un noi que és tot entrega i que té molt de talent, com ha demostrat. L’animo a continuar treballant perquè ens donarà moltes alegries”, valora Chicho Pèlach.

El cert és que Moha té un escenari excel·lent per consolidar-se, i és que la punta d’atac és una de les posicions amb menys competència de la plantilla. Després de la marxa de Joel Arimany al Màlaga, Soni s’ha quedat com a únic davanter centre de la plantilla i són jugadors com ara Moha o Pau Miguélez –futbolistes amb més mobilitat per tota la zona ofensiva– els pocs que poden assumir la responsabilitat de ser la referència ofensiva.

LA VALORACIÓ DE L’ENTRENADOR

L’he de felicitar. És un futbolista que treballa molt. No està tenint la sort de sortir de titular, però ha aprofitat els minuts que ha tingut
És tot entrega i té molt de talent. L’animo a continuar treballant perquè ens donarà moltes alegries
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
La marxa de Joel Arimany l’ha deixat com un dels pocs relleus de Soni en la punta d’atac
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)