2a divisió FEF

Examen d’alta volada

2a divisió B. El Peralada visita el camp del Barça B en un duel de filials en construcció. Els de Chicho busquen la primera victòria del curs

El Peralada vol aconseguir com abans millor la primera victòria de la temporada i si ho pot fer avui els tres punts seran una dosi de moral extra, i és que els xampanyers visiten el camp del Barça B (18 h), un dels màxims candidats a l’ascens. “Ens enfrontem contra un rival excel·lent i en un estadi magnífic, així que l’oportunitat és boníssima per sumar els primers tres punts en un partit que serà d’alló més vistós”, valora el tècnic del Peralada Chicho Pèlach.

El duel entre els dos filials promet emocions fortes, i és que, als dos equips, encara els queda molt marge de millora després d’un inici en què la falta d’experiència s’està notant. “En l’àmbit d’ofici partim en igualtat i els dos equips estem en construcció. Cadascú posarà sobre la taula les seves armes, però els dos equips buscarem el mateix i haurem de veure qui s’imposa”, analitza Chicho, que destaca les virtuts del filial blaugrana: “Tenen un joc interior dinàmic i molt desequilibri a les bandes. S’associen molt bé però també tenen defectes i si estem del tot concentrats podem treure els tres punts.”

El tècnic, convençut que “l’equip creix cada dia i això fa créixer la il·lusió”, tindrà les baixes de Teo i Álamo, per lesió, i Nahuel, encara sense fitxa. Montes si entra en la llista del Girona també s’ho perdrà.

Dos retorns especials

El partit serà molt especial per a dos jugadors del Peralada: Paik i Santi Bueno. El primer s’enfrontarà per primera vegada al seu exequip després de fitxar pel filial del Girona i el segon jugarà contra l’equip d’on arriba cedit després que no li hagin donat l’oportunitat de debutar.

LA PRÈVIA

Els dos equips estem en construcció. Tenen un joc interior dinàmic i desequilibri a les bandes
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)