2a divisió FEF

El Barça B i el Peralada empaten sense gols

Igualtat. Després d’una primera part molt equilibrada els blaugrana han controlat la segona però la millor ocasió l’han tingut els xampanyers

El Peralada continua sumant poc a poc i aquesta tarda ha aconseguit un bon empat al Miniestadi contra el Barça B en un partit molt igualat, sobretot en els primers quaranta-cinc minuts.

En la primera part la igualtat entre els dos filials ha estat total, amb fases de domini dels dos equips. El Peralada, molt ben ordenat en defensa pràcticament no li ha concedit res al Barça B, que només ha xutat a porteria en una acció d’Aleñà. Els visitants han arribat més a l’àrea rival, sobretot aprofitant les errades puntual dels blaugrana, però tampoc ha aconseguit disposar de cap ocasió clara.

Després de la represa el Barça B ha posat una marxa més i ha dominat el partit. Els de García Pimienta han tingut bones ocasions per obrir el marcador en arribades d’Aleñà, Collado i Mújica però li ha faltat contundència. De fet, les millors ocasions les ha tingut el Peralada amb un xut de Mario que ha refusat Carevic i just després en un remat de cap de Giorgi que també ha tret el porter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)