Girona

Geli: “El partit a Miami seria un oportunitat de creixement i projecció per al Girona”

Girona. El president del Girona és conscient de la dificultat de puntuar al Camp Nou i reitera que l’objectiu del club de Montilivi és mantenir la categoria

El president del Girona, Delfí Geli, ha assegurat en una entrevista al Tu diràs de RAC1 que arriben al partit del Camp Nou amb il·lusió però sabent que serà difícil rascar algun punt.

“El nas em diu que és molt difícil puntuar al camp del Barça. Són el millor equip, tenen els millors jugadors. El Girona segurament farà un bon partit, aprofitant les virtuts i intentarem sorprendre’ls dins les nostres possibilitats”, ha dit Geli, que assegura que, intentaran que no es repeteixi una golejada com la de la temporada passada. Geli, a més, ha afirmat que “l’objectiu del Girona és molt realista: és salvar la categoria i estar un any més a primera i la nostra consolidació a primera” i que estan “molt contents” amb la feina que està fent Eusebio Sacristán.

A més, Delfí Geli també ha parlat sobre el partit contra el Barça de la segona volta i creu que seria bo que, finalment, es disputés als Estats Units. “Fa dies que no tenim notícies del partit a Miami. Per a nosaltres és una oportunitat de creixement i projecció fora de Girona però estem a l’espera de que ens diguin si es pot fer o no”, diu Geli, que vol esperar a que es jugui per saber si perjudicarà o no als gironins que el matx no es jugui a Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)