Territorial

Lloret-Banyoles, una lluita per seguir sumant

1a catalana. El duel gironí entre dues de les revelacions de l’inici del campionat serà un dels principals atractius de la quarta jornada

Aquest cap de setmana es disputa una nova jornada de lliga a la primera catalana. El duel que enfrontarà avui a les 17 h dos dels set representants gironins, concretament el Lloret i el Banyoles, serà el principal atractiu, ja que els dos equips, instal·lats en la part alta de la taula –els selvatans són tercers amb set punts i encara no han perdut, mentre que els del Pla de l’Estany són cinquens gràcies als dos triomfs com a locals–, són dues de les sorpreses agradables de l’inici de la temporada. El Lloret intentarà encadenar el tercer triomf, mentre que el Banyoles mirarà d’esgarrapar els primers punts fora de casa. També avui el Farners, cuer de la taula, se les haurà amb el líder, el Manlleu (18 h), en una nova prova de nivell per als jugadors dirigits per Pau Menéndez.

En la jornada de demà, els dos filials gironins de la categoria juguen com a visitants a les 12 h. El Llagostera (tretzè) buscarà la segona victòria consecutiva al camp del Vilassar (quart) i el Girona C (segon) intentarà mantenir la línia regular al camp del Rubí (setzè), que encara no ha guanyat cap enfrontament.

Els representants empordanesos del grup, la Jonquera i el Palamós, jugaran com a locals. Els jonquerencs (quinzens) buscaran el primer triomf del curs contra l’Argentona (dissetè), també sense estrenar la seva casella de victòries.

El Palamós (desè) té com a objectiu els tres punts contra la Guineueta (setè), amb el mateix bagatge de quatre punts que els palamosins. Els de Javi Salamero lluiten per abstreure’s de la greu crisi institucional i ja en l’últim partit, contra el Tona (1-2), van poder estrenar-se per començar a mirar el més amunt possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)