1a femenina

Resistència limitada

1a divisió femenina. El Barça acaba guanyant un partit en el qual no es va trobar del tot còmode per la feina de l’Espanyol, que va mantenir les opcions fins al tram final del matx

ESPANYOL 0 BARÇA 3

ESPANYOL:Mariajo; Estibi, Inés, Pujadas, Sòlà (Torrodà, 63’), Quintana (Julve, 67’), Brenda, Paloma (Baudet, 76’), Alvarado (Paula Moreno, 76’), Del Estal i Marín.BARCELONA:Paños; Torrejón, Pereira, Leila, Mapi León, Caldentey, Guijarro (Andonova, 72’), Losada, Hamroui (Alexia, 80’), Duggan (Aitana, 65’) i Martens (Andressa, 83’).GOLS:0-1 (48’) Inés, en pròpia porta. 0-2 (74’) Andonova. 0-3 (82’) Caldentey.ÀRBITRE:Paola Cebollada.T.G.:a la local Estibi.

16 equips

sensepropera

Amb més problemes del que va semblar, el Barça es va endur la segona victòria, de dos partits, en la lliga en el derbi barceloní contra l’Espanyol. El conjunt de Fran Sánchez, que arribava després de deu dies sense competir per culpa d’una afectació de gastroenteritis a bona part de la plantilla, va solucionar el partit en el tram final. L’Espanyol va oposar més resistència que fa tres setmanes a la copa Catalunya –va perdre per 7-0– però no va ser suficient per esgarrapar algun premi malgrat que es va mantenir viu en el matx fins al final.

Bacardit es va estalviar l’atreviment del partit de copa Catalunya i l’Espanyol es va trobar més còmode. Tot i que la identitat de l’equip blanc-i-blau és la de buscar la porteria contrària com a prioritat, el resultat remava a favor i les blanc-i-blaves capejaven el temporal amb èxit. Això sí, Sandra Paños no va haver d’intervenir en cap jugada. El Barça va aglutinar la possessió des del primer temps però li va faltar precisió en els últims metres. Els apropaments acabaven en centrades laterals, que la poblada defensa local refusava, o en xuts des de la frontal. Duggan, en el 36’, va fallar l’ocasió més interessant de tot el primer temps.

El gol d’Inés, en pròpia porta, només de sortir dels vestidors va tranquil·litzar el Barça però no va canviar el guió del partit en un primer moment. A mesura que anaven passant els minuts, l’Espanyol es va estirar més buscant el gol de l’empat i aquí les blaugrana van poder sentenciar. Mariajo, que va deixar un reguitzell de bones intervencions durant el matx, no va poder fer res en els gols d’Andonova i Caldentey en el darrer tram del partit.

ELS VESTIDORS

Hem arribat fàcilment a porteria però no ha estat fins al final que han arribat els gols. Estic content però ha faltat més precisió
Les sensacions són positives. Ens ha faltat una mica de ritme però hem dominat el joc
Fran Sánchez
entrenador deL BARÇA
Estic molt content de les jugadores perquè han lluitat molt i han acabat el partit exhaustes
Joan Bacardit
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)